Selam guzel anneler ve anne adayları…
Oncelikle bu en guzel günlerimi gecirdigim süreçte bilgi alışverişinde bulunduğum postlarda birbirimize destek oldugunuz için cok tesekkur ederim ve doguma girerken de cok dualarınızı aldım Allah bir degil bin kere razı olsun sizlerden 🤲 Rabbim sizlere de cok kolay ve guzel gecen dogumlar nasip etsin inşallah 🤲 sag salim yavrularınıza kavusun inşallah 🤲 Dogum esnasında yapılan dualar kabul olurmus ben cok dua ettim bu formda ki herkese özellikle dogumda evladını kaybetmiş bir arkadaşım vardı burda ona cok dua ettim tekrardan en kısa zamanda evladı olsun diye 🤲😔
Herneyse en güzel hikayemi anltmaya başlayayım uzun oldu şimdiden soyliyim kusura bakmayın 😊
İlk 3 ay haricinde zorluk cekmeden cok guzel bir gebelik sureci yasadım her ay otobüs ile memleketime gittim geldim 10 saatlik yolculuk idi 34.haftada son buldu artık yasak olmasa gidicektm ama kaldım gidemedim😁 35.haftaya geldigimde sezaryen günüm belli olmuştu doktor bana sordu ben 39.haftalarına kadar dayanmak istiyorum dedim o da kabul etti ve 39+4 için gün aldım ve o gün geldi cattı kimsem yoktu yanımda esimden baska dogal olarak ta cok korkmuştum.. yatısımızı yaptık elimin üstünden damar yolu actilar ve dogum surecinde en cok acıyan yerimdi dogum o kadar kolay ve guzeldi ki anlatamam ufacık igneden bagıran ben dogum esnasında belimden yapılanı neredeyse hiç hissetmedim sivrisinek bile daha cok can acıtır oyle dusunun ayaklarım uyustumu diye soruyorlar ben korkudan hayır uyusmadı diyorum hemen kesicekler diye 😁neyse uzanmamı istediler uzandım anında sıcaklık hissettim ve hemen uyustu sakinleştirici yapıcaz seni bir iki dk uyutabilir dediler ben uyumucaktım hani dedim onlarda tam degil hafif sersemlik hissedeceksin derken coktan kesmeye başlamışlar bile doktor müdahale ediyor artık demeleriyle bebeginin aglama sesini duydum aaa dedim ne kadar cabuk diye sasırdım kaldım yanağıma koydular mis gibiydi 🤗 sonra onu giydirirlerken benim işlemler devam ediyordu hemen oldu bitti bebegim le birlikte cıktık ameliyathaneden esim odamızda bekliyordu virüsten dolayı cıkarmamışlardı ve odamıza geldik ben cok iyiydim bi kaç agrı kesici yapalım dediler ben fazla agrım yok gerek yok dedim ve toplam 2 agrı kesici yaptılar bir gün boyunca hemen yürümek oturmak istedim cok cok iyiydim sonra bebegimi hemen emzirmeye başladım hiç korkmayın sütüm az geliyor diye asla pes etmeyin bir damla dahi olsa yetiyor ve sonra emdikce cogalıyor mama falan hiç almamıstım iyi ki de almamısım deepend cok kullanışlıydı 1 paket aldım tam yetti bol bol yürüdüm kayısı kompostosu kayısı suyu süt cayı kimyonlu rezene kuru incir ve komik gelebilir ama patlamış mısır cok süt yaptıgı için geceden patlatıp koymustum cantama bunların hepsini yedim surekli emzirmeye calıştım hiç uyumadım cok guzel dogum sureci yasadım darısı siz arkadaşlarımın basına Rabbim hepinize sag salim evlatlarına kavusmayı nasip etsin inşallah agrısız acısız doğumlarinız olsun inşallah🤲 cok uzun oldu hakkınızı helal edin Allah’a emanet olun şimdiden bayramınız mübarek olsun 🤗🎀