Mekamu Rahsan49_ en iyisi yürüyüş demişti hastanedeki ebe. Hatta bir arkadaşım 2 saat yürüdü 38.haftadan itibaren 39. Haftada normal doğurdu. Çok da kolay oldu doğumu. Ben günde yarım saat yürüyordum bende olmadı açılma hiç.
Cerenn06 Rahsan49_ bol yürüyüş, squat evde yapılacak egzersizler var bide sıcak suya oturmanın da çok faydası var, arkadaşım 38. Haftadaydı basur tetikleyince sıcak su iyi gelir diye oturdu gecesin de Doğuma gitti :) haftası geldiği için sorun yaşamadı
Busrakivanc Rahsan49_ kesinlikle bol bol yürüyüş. Merdiven inip çıkma olayını belli haftadan sonra yap. Doğuma kadar her gün yürüdüm dogumdan bir hafta önce 2 cm açıklık vardi. Bir hafta sonra evi temizledim akşamına yuruyuse çıktım 4 cm acıkla yatisim yapildi sabahına normal doğum yaptım 😂 çok ta keyifliydi çok şükür. Darısı başınıza 🙏🏼
Fts2020 Ebru-isil ya ölemi 😊bende hiç bilmiyorum İlk hamileliğim 39 haftalık olacaz neredeyse bekliyoruz 😁
Ebru-isil Rahsan49_ yürüyüş ben nadir yaptım ama ev içersinde hiç sakınmadım işlerimi yaptım hatta doğumdan bi gün önce temizlik yapmıştık gece sancım gelmiş ama ben farketmedim karın agrım vardı ve sürekli büyük WC ye gidiyordum sabah doktoru arayıp gittim 7 cm açıklık vardı yarım saatte doğumhanede normal doğum yaptım.
Rahsan49_ Fts2020 ben çok yürüyüş yapıyorum geçen gitim sadece 1 cm acilman var dedi bende geldim bol bol yürüyüş yapıyorum şimdi ne kadar olmuştur merak ediyorum
Fts2020 Rahsan49_ kac haftalıksınız bende evde yürümeye calısıyorm ama dünden beri çatı agrım var yatakta dönmek bile işkence gibiydi hiç yürüyemiyodum bugn biraz daha iyi düne göre bu acılmamı oluyor anlamadım
Cerenn06 Rahsan49_ Evet sıcak suya oturdu yarim saat felan iki gün üst üste yaptı ama dediğim gibi onun basuru vardı onu rahatlatmaya çalışıyordu
Cerenn06 Asnb Henüz geçmedi zaten geçen hafta Doğum yaptı hatta sezeryan olsun bu şekilde dayanamam felan diyordu ama aniden gelişti gece sancısı tuttu sabah Doğumu gerçekleşti normal oldu .
Fts2020 Rahsan49_ doktoruma sordum normal diyor dogunca gecer diyor hayırlısı bakalım sag salim dogsunlar inşallah napalm🤲🥰