cicis_anne00 Ben nizip özel ADN den Gaziantep Akademiye geçtim İbrahim büyükbeşe ye gidiyorum iyi sakın bir adam ama bir suru ılac veriyor Bı de dogum fıyalatarı nedir bilen var sa yardımcı olur musunuz 😊
R_Cankesen12 cicis_anne00 seni korkutmak gibi olmasın bi kaç hagta önce bizim bı akraba orda dogum yaptı sezaryen cocugun plesantasını içinde unutmuslar ve 1 hafta oldu vefat etti anneyi zehirlamiş maalesef 😑😥
cicis_anne00 R_Cankesen12 korktum 🤦♂️ ya bu daha gitmemeyi düşünüyorum zaten hem muayene cok pahalı hem ayrı ayrı testlere cok pahalı Bı de gerekli gereksiz bir suru ılac veriyor paracı bir yer gibi geldi
R_Cankesen12 cicis_anne00 sana tavsiyem sevgi de lütfiye hanım var bnde gidiyorum ıyı bi kadın konuşuyot anlatıyor herseyı
cicis_anne00 R_Cankesen12 bilmiyorum ya tekrar nizip adn ye geçmeyi düşünüyorum neredeyse 26 hafta oldu daha bir doktor yok ortada 🤦♂️
cicis_anne00 R_Cankesen12 120 mi neydi galiba ayriyeten test ıstedı ona da 100 lira verdik 80 lira ılac aldık ne bilim bence gereksiz bıraz