CananAkdag Tuba78 10 gün kaldı 🤷🏻♀️ 2 gündür garip bir şekilde ara ara belim ve kasıklarım sızım sızım sızlıyor kızım her zamanki gibi çok hareketli ve acayip güçlü tekmeler atıyor maşallah 😊
Turkan09 Bera07 bilmiyorum ama benim ayaklarım babaannemin ayağı gibi 😖 bide afedersiniz kalçam çok çıktı ya inşallah doğumdan sonra gider 🤲🏻
minikgunesim Tuba78 son 45 Haziran sonu Temmuz başı görünüyorduk ama bebeğim erkenden başı aşağı döndüğü için endişeliyiz biraz erken gelir diye doktorumuz bol bol dinlenmeyi önerdi ☹️
Deslem Gzdkskn crocs tarzı aldım ben tam hastane için uygun bence tabi atmayı düşünüyorsam normalinden al bi terlik canım mantıklı
ilkgozagrim_ 38 gün kaldı ama doktor biraz erken gelebilir dedi beklemedeyiz Allah hepimize sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin 🙏🏽👼🏻💙
Kaderdrsun12 Hati_3434 canım sırt ağrın olunca nefes darlığında oluyormu bugün beni çok zorladı artık doğsun diyorum 😔
Hati_3434 Kaderdrsun12 evet bazen nefes darligimda oluyor, geceleri filan hic uyku yok surekli uyaniyorum. Hayirlsyla ins alalm kucagimza bebislerimizi
Zeynepbzp Tuba78 normalde Temmuz du ama doktorum erken alcağını söyledi 😔 10 günümüz falan kaldı sanırım