Tuba78 Kaç gün kaldı?neler hissediyorsunuz?bende protein kaçağı var biraz.Perşembe kontrolde gün vericek sanırım doktorum..
CgdmZtrk Tuba78 ayy çok heyecanlı 🙂 35 günümüz kaldı bizim de. Zaman çok hızlı geçiyor. Rabbime şükürler olsun herkes sağ salim yavrusuna kavuşsun
Turkan09 Tuba78 19 gün 🥰 ellerim o kadar çok uyuşuyor ki anlatamam ayaklarım balon gibi az kaldı patlıcam 🤯
Melekkannesi Glsacar32- bizimde 15 gün kaldı belirtiler var mı sizde 😊persembe kontrolüm var bakalm ne diyecek
Turkan09 Bera07 bilmiyorum ama benim ayaklarım babaannemin ayağı gibi 😖 bide afedersiniz kalçam çok çıktı ya inşallah doğumdan sonra gider 🤲🏻
Sinemaknc Ponciginannesi_ bizim de 33 gün kaldı nasıl bi ağrı oluyor seçemiyorum yalancı sancı mı yoksa normal bi ağrı mı
G-D27 Tuba78 17 gün kaldı sancılar oluyor ara sıra doktor yerleşme ağrısı dedi bebek kanala yerleşmeye çalışıyor dedi. Onun dışında heyecanla bekliyoruz 🥰 hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah
T-06123 Son 40 gün haziran sonu temmuzun başı bakalım Hayırlısıyla kucagımıza almayı Allah nasip etsin
Bahar1 Tuba78 son 20gun 37 hafta bugun gittik dönmüştü ama kanrnimin altina kafasi cok baski yapiyor doktor 2 3 haftadan once gelmez dedi
GoncaNur35 Son 34 gün oğluşum ne zaman gelmeyi seçecek merak ediyorum🥰hepimiz sağlıkla bir avazda kucağımıza alalım inşallah
Mirac20 meralburak Tuba78 Tuba78 Tuba78 Tuba78 son 31 gün bazı günler kendimi çok rahatlatıyorum ama bazı günler korku içerisindeyim doğum yaklaştıkça kendi kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum