zglpmb Begm29 32 haftalığım ben, bilmiyorum ya kontrollerde çok kısa sürüyo zaten, bazen ağzından zorla laf alıyorum.
Yeterdemirok ArasveAnnesii 2 ayım kaldı çok şükür . Tavsiye ederim doktoru ama hastane için içine girmeden bilemeyiz . Herkes çok memnun fakat bakalım .
ArasveAnnesii Yeterdemirok Doktoru biliyorum bende ilk ayımdan beri ona kontrole gidiyorum doğum içinde orayı düşünüyorum 1 ayım kaldı bakalım hayırlısıyla
DenizEliz Aynurrrr bursa özel doruk yıldırım hastanesine gidiyorum 2600₺ normal doğum +epidural 400₺ sezeryan 3000₺ +epidural 400₺
Yeterdemirok ArasveAnnesii Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏Doktor muhteşem Allah razı olsun ondan .
Crniknc Kzbnnn imdat burhan özel normal sezeryan aynı fiyat 3. Den sonra fiyat değişiyo sezeryan oldum ben eşim jandarma uzm çvş hem memur hemde jandarma indirimi vardı bizim
Ygmroglcn Nisaakan_35 hayırlısı olsun canım inşallah sağ salim alırsın bende çok memnunum onur beyden💕
Nisaakan_35 Ygmroglcn amin teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın senin doğum ne zaman
hulyatkknt Zehram sanırım yapmazlar canım cü ku zeynepkamilin gebe okuluna katıldık açıkçası çatı muayenesi bile yapmıyorlar doğumda normal surecte sıkıntı olursa sezaryene ancak o zaman alıyoruz dediler.
Zehram hulyatkknt yaaa ama benim özelde ki Dr dedi ki seni kaybedebiliriz normal doğumla o kadar ciddi durum
hulyatkknt Zehram hımmm acaba psikolojik olduğu için özel bişi yapabilirler mi bilmiyorum istersen muayene olmaya gittiğinde sor canım bir inşaallah olumlu şeyler söylerler.