Heymamma SeHer1909 biz de memnunuz benim 32. Haftam biz sizden önce tecrübe edeceğiz 😊 siz fiyatı kimden aldınız aslında bizde merak ediyorduk normal sezaryen epidural hangisinin fiyatı 2000
SeHer1909 Heymamma ben de bir arkadaşım doğum yaptı ondan öğrendim. Bir de bu forumda bir arkadaş yazmıştı. Normal 2000 epidural istersen +400 daha imiş. Sezaryen bilmiyorum ben de
Fasulyecim SeHer1909 bende city hospital hastanesine gidiyorum bana da 1750 dediler sezeryan ya da normal farketmiyor dediler
Elfida534 Cigdemveminik 31+4 benim de, Rabbim hayırlı doğum nasip etsin hepimize de🤲🏻 Mutlu Bayramlar
Yeterdemirok İstanbul Güngören özel Hastanesi Normal doğum 1250 Zorunlu sezeryan 1500 İsteğe bağlı sezeryan 1750 Bunlar SGK lı. Normal fiyatlarını bilmiyorum. Hatice Şenel doktorum.
ArasveAnnesii Yeterdemirok Merhaba doğum yaptınız mı yapacak mısınız daha acaba? Bende Güngören i düşünüyorum da
Hmyr12 Yeterdemirok gebelik durumunda gebelikle alakalı her işlemde sigortan olmasa da sigortan varmış gibi yararlanıyorsun. Bunu uygulamayan hastanelerde mutlaka hatırlatın
Giz4110 Guullll vallahi sürekli muayeneye ona buna zam geliyor korkar oldum kuzum 😊 😂 gerçi daha da bi 19 haftam var kesin gelir🥺🤓
Gmze23 Aysunsuu 3.500 muş canım aramıştık eşimle sormuştuk herşey içinde dahil derken bazılarının içinde tahlil ücretleri o bu ayrı oluyor ya onlarda içindeymiş
Efif karenC Kader Hanım mahzuru yoksa doğum ne zaman? Benden önceyse, memnun kalıp kalmadığınızı sormak isterim Hastanenin doğum hizmetinden. Ben dışarıdan yaptıracağım doğumu çünkü, hastane seçmeye çalışıyorum.
Zehram Kizlar ben birşey daha zornak istiyorum ben ilk dogumumda panik atak krizi geçirdim doğunun ortasında doktor beni bayılttı öyle doğum yaptım ben ikinciyi sezeryan istiyorum bu problemimden dolayı devlet hastanesi bu durunu anlatsam sezeryan yapar mı
hulyatkknt Zehram sanırım yapmazlar canım cü ku zeynepkamilin gebe okuluna katıldık açıkçası çatı muayenesi bile yapmıyorlar doğumda normal surecte sıkıntı olursa sezaryene ancak o zaman alıyoruz dediler.
Hll34 Esradlg bende ona gidiyorum da acıkcası hastane ortamından pek hoşnut değilim yoksa doktoroumu seviyorum memnunum da gayet ilgili güleryüzlü sen sormadan herşeyi anlatan bi doktor ama hastane koşulları pek içime sinmiyor mesela kontrole gittim en son kapıda ateş ölcen yok giren Cıkan hastalara maske var mı diye bakan yok cok serbestti birde corona vakası bakıyorlar oda tereddütte bırakıyor ama esenler medipole gittim bi kere ağrım vardı kendi doktorum avicennada yoktu izinliymiş bende medipole gitmiştim bir ay once ve hastane giriş kısmında direk ateş ölçümü yaptılar maske var mı yok mu onu sordular artı eşimin ateşi 37 bucuk cıktı diye içeri almadılar alamayız sizi cünkü biz corona vakası bakmıyoruz dediler eşim dışarda bekledi ben muayene oldum cıktım titizlikleri cok güzeldi acıkcası
1minikanne1 Trabzon imperial hst doğum yapan var mı 2020 normal doğum ve epidural fiyatlarından haberi olan var mı ?