Mervee09 Baharuras1321 evet aslında o bakımdan doğru pek bişey farketmiyo peki sen kendi doktorundan memnunmusun canm bide senn doktorunla burcu hanım arasında ne kadar muayene ücreti farkı var ki
Hamzaprens Aynurrrr bende denizlideyim özelsağlık hastanesinde yapıcam normal dogum olucak ınsallah 2200 lira hastane 2500 lira doktor 500 lirada doula alıcak toplamda 5200 lira
DBaybars Mkylz Çok sık doktor değiştirdim ben maalesef, en sonda doğum için birkaç kişiden bu hastane ve doktorun övgüsünü duydum buraya geldim, fiyatlar hiç dedikleri gibi çıkmadı, dediğin gibi bi dahaki gidişimde detaylıca konuşucam sağol canım
Mkylz DBaybars muhasebeye ugra oradan fiyat için kağıt iste, tüm ayrıntıları yazıyor o kağıtlarda. Doktorunuz hangisiydi bu arada
Ecrinbzkrt eminenur488 daha yenı aldım cnım fıyatı ben hazıranda cunku dogumum bırde her doktorun fıyatı aynı degıl bılgın olsun ondan farklı gelebılır sana fıyat aldıgında
eminenur488 Ecrinbzkrt anladım canım teşekkür ederim. Dilek Doğan a gidiyorum ben de ama çekirge şubesine geçti. Evim yıldırımda olduğu için doğumda bu şubeye gelicek o gün. Artı ücret isterler mi bunun için acaba merak ettim ben de fiyat alicam bu gidişimde. Haziran sonu temmuz başı doğum görünüyor :)
Busimss Msal benim doktorum bucada özel kliniğine gidiyorum. Dr.Tahir Özgüder Özel Çınarlı hastanesinin ortağı kendisi
Gozde2626 Deletedmom627372 merhaba bende antepte doğum yapacağım hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı?
Deletedmom627372 Gozde2626 Abdulhamit Soysala gidiyodum doğumumu da o yaptırdı baya memnun kaldım muayeneden beri kndisine gidiyodum
DBaybars Mkylz Mete Sarıözkan benim doktorum, arayarak aldık biz fiyatı şimdilik, doktor ordan alacaksınız diyince
zeome herkesin kendi secımı ben kendi isteğimle devlette yapmak ıstıyorum acıkcası 🥰 özelde devlette aynı işi yapıyor artık gördüğüm kadarıyla özelle devlet arasında pek fark kalmadı nıye o kadar çok para vereyımki çocuğuma harcarım