Acemianne1978 defnemila ben çok memnunum kendisinden iyi bir doktor bugün görüştük doğuma kadar kan sulandırıcı iğneye devam dedi
Dumery Bahçelievler medicalpark normal 5.000 TL sezeryan 7.000 TL idi en son zam geldi mi bilmem muayene 230 TL
oygenkubra Bbee2929 özel hasta olduğumuz için yani sigortamız olmadığı için öyle , normalde 2 bin tl imiş
Scknsule Elifisgrn doktorunuz kim hastane içinden mi dışardan mi kiralıyor acaba 😅.bnm doktorum da lösante ile anlaşmış o yüzden soruyorum 🙈
Sekersizkola Scknsule ben de lösante de doğum yapıcam 10000 TL civarı. Elif Aylin hocanın muayehanesine gidiyorum.
Guullll Begm29 tekden, Aysun Karabulut. Koronodan sonra ücretlerde değişiklik yoktur sanırım. Biz daha önce sormuştuk. Senin hangisi cnm ?
Beyzaharun g_demirelli özel cihan hastanesi cnm 3 ay önce konusmustuk en son zam geleceğini 3500₺ civarı olacağını söylemişti danışma , birdaha sormadık ama büyük ihtimal gelmiştir artık zam zaten kocaeli geneli 3000-3500₺ arasıymış genel olarak cnm
Mrsakar EbruMyc Serpil özen benim doktorum. Geçen sene mayısta yengem doğum yaptı kendisiyle çok memnun kaldı o yüzden bende hiç araştırmadan ona başladım gayet memnunum
Bebikinannesi Sngl_irem merhaba gecmis olsun ve hayirli olsun 🙌🏻normal dogum mu peki? Hastanede kaldiniz mi ? Bende Hatem e gidiyorum doktorum Nazan Ozdemir
Busimss Hafizess doktorum hastanenin sahibi ortaklarından Dr.Tahir Özgüder kendi kliniğine gidiyorum ben bucada
zglpmb Begm29 benimde denizlide özel sağlıkta nergiz hanım merak edip danışmaya sormultum ben 2600 tl dediler.