[silindi] 200 Mg kullanıyorum sabah akşam baş dönmesi yapıyor düşecek gibi oluyorum çoğu zaman günde 2 3 defa uyutuyor sizde de böyle oluyor mu yardımcı olur musunuz
Salser1985 [silindi] bana da verdi doktorum 3 e böldük mg ları gece uyurken 200 mg sabah 100 mg akşam üstüde 100 mg ozaman az etkiler demişti
Flz-kuku [silindi] Agız yoluyla alımda bu tür şikayetler söz konusu olabiliyor bende aynı durumu yaşadım şimdi fitil olarak kullanıyorum yan etkiside yaşamadım fitilde
[silindi] Beyza26 Doktorum baş dönmesi ve mide bulantısı yapar dedi haftaya randevum var ayrıntılı olarak konuşucam 2.haftam ilacımda 2 3 gündür çok başımı döndürüyor
Polencim Beyza26 selam canım ağızdan alıyorsan bu şekilde etkileri oluyor bende ağızdan günde 2 kez 200 mg kullanıyorum kaç haftalıksın ?
Beyza26 Polencim ikinci gebeliğim ikindinden de kullanmadım o yüzden bilmiyorum 🤷🏼♀️ 33+5 haftalığım şuanda
Ozdmrkbraa [silindi] tabi ki doktorunuza danışmanızı öneririm ama gebeliğim olana kadar eczanede çalışıyordum ev bu tür sıkıntılar da buna bulantı da dahil fitil olarak kullanmalarını söylüyorduk hastalara iki form da da kullanılabilen ilaç çünkü bu. Kadın doğumcuların demesi üzerine bu bilgiyi veriyorduk dediğim gibi doktorunuza da sorun
Asslliisyhn Ozdmrkbraa size birşey sorabilirmiyim bu ilaç fitil şeklinde kullanıldığında da mide bulantısı yapar mi
Ozdmrkbraa Asslliisyhn yok hayır ağızdan alındığında olan mide bulantısını önlemek için fitil şeklinde kullanılıyor
Sonmez12 [silindi] progestanı kasılma için kullanıyorum vajinal olarak hiç bir yan etki yapmıyor oral alımda yan etki daha çok yapıyormuş
G-D27 [silindi] canım bende kullandım baya doktorum mide bulantısı tansiyon düşüklüğü yapar ama mecbursun demişti. Çok faydalı bir ilaç düşük tehlikem vardı çok şükür şuan son haftalarımız
[silindi] G-D27 Kaç ay kullandın canım bana doktorum düşük tehliken var demedi ama ilacı yazmış kullanıyorum
Gldn7 [silindi] agzındanmı alıyorsun canım agızdan alınca yan etkileri cok oluyo vajinal kullanmanı tavsiye ederim yan etkisi olmuyo
Anneolmayahasret [silindi] agizdan alinca oyle oluyo maalesef vajinal kullanin hem etkisi daha fazla vajinal kullanimda
Elifdoan Fitil olarak alırsan yan etkileri azalır sadece uyku yapar, bende kullandım 1 kutu fitil olarak aldım ne mide bulantısı ne bişey yaşamadım şükür