Sumru Kbrahrl evet haklısınız kiracı olunca sıkıntı olabilir .. eşimde öyle dşünüyor.. çünkü tayinci değiliz ama bursada kendi evimiz var istanbulda yaşıyoruz bir kaç sene sonra dönebilirz o zaman istediğim gibi yaparım..
Sumru Cansu_ertem oo süper baya uyguna almışsınız şimdi fiyatlar uçmuş çok teşekkür ederim sağlıcakla kullansınlar minnoşlar :)
Sumru CananAkdag yaaa o gün unutulmayan ben:) çok teşekkür ederim çok şükür iyimmm kanamam falan olmadı fitilimide kullanıyorum yinede… geçen kontrolümz vardı doktorum ultrasonla baktı gayet güzel erken doğum ya da düşük tehlikesi görmüyorum dedi içim çok rahatladı.. çilekte de çok güzel ürünler var bakayım şimdi mocha serisine
CananAkdag Sumru Sevindim çok canım progestan devam etmek seni ileriye taşır asla zararı olmaz düşük riskini ortadan kaldırmış bak çok sevindim 💕💕
Sumru CananAkdag kutu bitene kadar kullanmakta fayda var dimi? o gün beni çok rahatlatmıştınız soracağım sorulara sormadan cevap vermiştiniz çok sağolun sizin de 3 haziran mıydı doğumunz ?
Serinay Sumru Bebek dolaplari cok cabuk kücülüyo o yüzden direk Ikea dan Pax dolap tercih ettik. Hem icini istedigimiz gibi düzenledik hemde senelerce kullanabilcegi bi dolap oldu. Biz uzun süredir kendimiz icin de kullaniyoruz Pax dolap ve cok memnunuz😊
Sumru Serinay ikeann ürünleri sağlam mı ikea da iç dizaynı kendimiz oluşturuyoruz sanırım raflarda çıkarıp veya ekleme yapabiliyoruz sanırım
CananAkdag Sumru Evet canım kullan bitir kutuyu hiç bişeycik olmaz sonra doktorun onu bırak der zaten demezse sen de bir kutu bitti ne yapayım diye. Evet canım 3 haziran Allahın izniyle 🙏🏻
Serinay Sumru aynen parcalari birlestirerek istedigimiz gibi düzenleyebiliyoruz. Ilerde ihtiyaca göre icindeki kisimlar degistirilebilir. Kendi dolabimizi 2 senedir kullaniyoruz, ikea 10 yil garanti veriyo. Biz cok memnunuz😊
Sumru CananAkdag maşallah az kalmış darısı bize inşallah :)..sağlıcakla gelsin inşallah miinnoşşş rabbim sizi de bir avazda kurtarsın :)çokça dua edin bizlere..
Eylul00 Sumru ben koçtaştan dolap ve şifonyer almayı düşünüyorum. 1500 oluyor Max. Anne yanı da beşik düşünüyorum o da 1000 TL civarı
Sumru Eylul00 geçiçi birşey almak istiyorum bende..çünkü ilerde kendi evimizde kızıma baştan oda yapacağım inşallah onun için güzel hayallerim var :)
NurseB Sumru anladım :) hayırlısı olsun ama ben 1yaştan sonra yeni mobilya alacaksanız fazla para vermeyin derim yaklaşık 200 300 tl aldığım dolap ve kesinlikle 1 yılı geçtim daha uzun kullanılır :)
Sumru Arinna teşekkür ederim peki bildiğim kadarıyla dolap içi raflarda ekleme veya çıkartma yaptırabiliyoruz sanırım doğru mudur ?
Ballilokmatatlisikizim Sumru teşekkür ediyorum sağlıkla bebeklerimize kavuşalım ❤️ Ben pembeyi sevmeyip hiç pembe bişey almadıkça büyükler hediye alıyorlar hepsi pembe 🤷♀️
Sumru Ballilokmatatlisikizim amiiin inşallah 🙏 evet. Bir o kadarda hediyelik gelecek ve hepsi pembe pembe 😂😂 o yüzden çok pembe almayacağım bende 😂