Smskr0000 Merhaba kızlaar👼🏼 vitamin kullanıyormusunuz 12 . Haftamdan sonra folik asit bıraktım vitamin vermedi doktorum şuan 14 haftalık oldum ne kullanıyorsunuz
akovalardan Smskr0000 sağlık ocağına gidin isterseniz vitamin ve kan ilacı almanız gerekiyor 12.haftadan sonra kesintisiz içiyorum her vitamini malesef yediklerimizden alamıyoruz kan ilacı zaten mecbur alman gerekir doğum ve sonrası içinçok önemli
Gamze0508 12 haftam da folik asiti bıraktık. decavit (vitamin) hapını kullanmaya başladım 14+4 deyiz. 60 adet hap var içinde zannedersem 20 haftaya kadar kullanıcam.
Gamze0508 NisaMomy aa bilmiyodumm cnm artık doktorlar ne derse ona göre yol izlicez 🤷🏼♀️ bebekler bizler sağlıklı olalım da ne gerekiyosa yaparız Allahın izniyle 😊
Malatya444 busra1708 kesinlikle bende kilo yapıyor günde iki öğün yiyorum çoğunlukla süt yoğurt yememe rağmen 21. Haftaya kadar 10 kilo aldım şaka gibi acaba bide iştahım olsa nolurdu merak ediyorum 🤔 bu arada vitamin olarak elevit ve balık yagi olarakta regula3 kullanıyorum
Tugce_61 Maltofer kan ilacı devid 3 d vitamini decavit multivitamin ve magnezyum ilacı içiyorum bi arada omega 3 ilacı vermişti onu bıraktırdı 33 haftalık olduk şimdiye kadar 8 kilo aldım normal diye düşünüyorum
Malatya444 Smskr0000 hamileliğin en başından beri kullanıyorum folik asiti 12. Haftada kesti dr elevit ve regula balık yagi ile devam ediyorum 21. Haftamdayım ve zaman sanki geçmiyor
Zull Smskr0000 merhaba bende 13 haftalık hamileyim . Folik asit bitti, demir için gynoferon,imom omega verdi🥰
DamlaNur29 Malatya444 ya bende diyorum neden kilo aldım normalde yediğiö gibi yiyorum hatta saglıklı seyler yemeye calısıyrm ama 23 haftama giricem yarın 8 kilo almısım 5 bucuk ayda resmen cok şaşırdım yarım içiyorum ben günde dokunuyor diye yada ödem mi oluyo vücut anlamıyorum ki