Kbra_nurrr Bugün tam 13. Haftamız doktorumuz kesin değil ama kıza benziyor dedi. Daha sonradan değişir mi acaba yaşayan var mı 🙂 (sağlıklı olsunda yine de merak ediyor insan)
girl_boy_annesi Kbra_nurrr benim 14. Haftada kıza benziyor ama 16. Haftada kesinleşir ne olduğu dedi ve 29. Haftadayım prensesimizi bekliyoruz Allah gönlünüze göre versin🤲🏻🎀
Ayker Kbra_nurrr ilk önce erkek denildi daha sonra kız olabilir dedi doktor kıza benziyor dedi sonra gittiğim tüm kontrollerde kendini gizledi ve hala daha göstermiyor minik 34 haftalığız 🥰
tugbaayaz Kbra_nurrr bu haftalarda yanılma payı yüksek canım banada aynen 12 ve 13 te Kıza benziyor dedi 16 da kesin erkek dedi şaşırdık bizde oğluşumuz olacak Allah’ın izniyle 🥰❤️
Ysmcn 11 ve 14 haftada kız gibi dedi iki ayrı doktor. Şimdi 18 haftalığız erkek dedi yine farklı iki ayrı doktor 😉17 haftaya git çok erken canım değişiyor
Ysmcn 11 haftada bakan bi açıklama yapmadı ama 14 haftada gittiğim bayağı inceledi bişey göremedim muhtemelen kız dedi
Lidyaa33 Canım bana da 12 hastalıkken kız gibi ama kesin olmayabilir denildi 17. Hafta da kız denildi. Bazı doktorlar bebeğin pozisyonundan bilebiliyorlar sanırım daha erken zamanda da 🥰 şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağ Salim doğsun hepimizin bebekleri
Nur5495 Kbra_nurrr 13+2de kıza benziyor dedi 16+5te renkli ultrasonla bakıldı bebeğin bacakları da açıktı değişmedi kız