BusraHasrc Kaçıncı haftadan itibaren göbek belli olmaya başlıyor ben 12 haftaligim şuan az da olsa kiyafetelerimden belli oluyor hızlı mi gidiyorum kilo olarak anlamadım🤔
Nur5495 BusraHasrc başlarda bi şinkinlik oluyor ama o gaz önemli olan sabah uyandığındaki karnının hali. Öğleden sonra hem yediklerin hem de gaz oluyor daha büyük gözüküyor sabah uyandığında nasıl asıl
_aysenur BusraHasrc 25 de belli olmaya başladı karnım şuan 36 olduk top gibi önümde çok tuhaf 🙈 4 kilo aldım bu zamana kadar da
meltem96 Benim 7.haftam ama karnımdaki şişlik adet görememekten mi yoksa rahmin iki katına çıkıp büyümesinden mi?
Minikmucizem3 meltem96 Gazdandir o canm bendede ilk öyle olmuştu doktora sordugumda gaz dan oldugunu söylemişti
BusraHasrc Nur5495 sabah ta var ama dediğin gibi öğleden sonrası gibi olmuyor. Fakat Pantalon namına hiç bişey giymek istemiyorum hep eşofman tarzı rahat şeyler sıkmaya basladi artık rahatsız ediyor
BusraHasrc Nur5495 bulantin oldu mu hiç benim hala istifra problemim geçmedi hatta 3 aydan sonra geçer dediler 3 aylık olduk şu aralar daha da fazla anlamadım bende
BusraHasrc 1Anne_ böyle fazla haftaları görünce mutlu oluyorum bide hergun takip ediyoruz ya ne olmuş ne bitmiş bebek büyüdükçe daha da fazla heyecan verici 😊
Minnak35 BusraHasrc kılo almıssındır canım daha benek hemen bellı etmes ben 3. Aydan sonra cıktı karnım hırde senın ıc karnın genısse ondanda hıc nellı olmaz
caglanurr BusraHasrc ben 12+5 im ama beni gören 5-6 aylık hamileyim sanıyor göbeğimden hiç kıyafetim olmuyor kendim 2 kilo almışım
Evita BusraHasrc kiloyla ilgili değil, çok kilolu bir tanıdığımın hiç bi zaman kocaman bi hamile karnı olmadı. İç karnın genişse karın da çok dışarı fırlamıyor, küçükse çıkıyormuş.
BusraHasrc Evita 53 kiloyla hamile kaldım aslında ama haftaya doktor randevum var bı tartilmam lazım sanırım🙊🤭