Ecmelbeyza Berrasirin tamam zaten gebelik olursa kocaaaaan bir başlık açarım toplu atarım takiplerimi nasıl neden niçin 😂ne şekilde
rodin123 cylnnzl acaba hamile olabilir misin ? Bazen belli olmuyor ovulasyon dönemini kaçırmış olabilirsin normaldir başka bi tane daha denesen ? Bende kullandım biliyorum ikiside tam net gözüktüğünde tam o gün ovulasyon zamanındır
Ecmelbeyza Berrasirin ama var ya bak ben bu ay ilk kez Aslan pençesi içtim normalde yum erken olurdu oynardı 1 ileri 2 geri. Sonra şimdi bu ay tam zamanında oldu ilk kez şok oldum
Ecmelbeyza Berrasirin şimdi benim döngü 25-26 olduğu için yumurtlama 12.gün olması gerek ama bu hep 10.gün 11.gün kayıyordu hep . Şimdi tam 12de oldu
Senaesmer Ecmelbeyza galiba öyle oldu artık regl güne kadar bekleyelim en erken ne zaman belli olır şimdi çift çizgi siliniyor ne zamana kadar test yapmaya devam edicem.
Ecmelbeyza Senaesmer ben devam ediyorum teste 6 hazirana kadar bakcam koyulaşcak mı o gün de gebelik testi yapar bi bakarım 10. Gün olması lazım o da en az . Benim 10.gün oluyo 6 hazirana . Çıkmazsa 12.gün tekrar yaparım
Ecmelbeyza Berrasirin yani kuzum yeni bir bilgi ben de geçen okudum . Bi YouTubeda kadından duymuştum çakşırı ama işte karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş böyle başlık vardı burda bak ona
Berrasirin Ecmelbeyza bnde YouTube de Gülbahar olcu dye birinden duydum geçen ay bnde içiyordum adettime daha 15 gün varken leke görmeye başladım bu ay kocam beye veriyordumm 🙄desene yanlış yapıyordum 😂amannn aman duymasın 💃