perihankrkya Seydakrb ben kuzum 29+2yim sızlıyor ve akıyor benimde 😊 kimsrye sylemiyorum bn nazar değmesin diye
Ozlmece22122 Seydakrb normal canm benim ikinci kızımın hamileliğinde geliyordu karnıma kadar akıyordu zaten süt deil o hazırlık üçüncü hamileliğim bunda da olmadı ilkinde de anlamadım bende neyle alakalı
Sevilay80 perihankrkya benimde sag da canım ben bunla ilgili tartısma etkınlıgı acmıstım aynı durumda olan cok bayan var
Yanakiscoming Erkenden süt gelmesinin iyi bir şey olduğunu sanmıyorum o ilk gelen süt değerliymiş çünkü. Doktorunuza danıştınız mi ?
Sevilay80 Yanakiscoming doktorlar normal diyorlar sut kanalları genısledıgı İcin oluyırmus herkeste farklılık gosterır mıs bazılarında olur bazılarında olmazmış hormanol yanı durum dedi
Yanakiscoming Sevilay80 o Sevilay80 o zaman normaldir 🙈🙈 herkesin bünyesi çok farklı ya bazılarının doğumdan sonra bile hemen gelmiyor sizde şimdiden gelmiş ama hepsi normal deniyor en iyisi hiçbişeyi kafaya takmamak herhalde 🙈
aminegunes24 Benimde geliyor canım bu 2 ci hamileliğim 2 sinde de geldi doktoruna söyle ama ihmal etme
Sevilay80 Seydakrb sıkmayın gogsun uzu kesinlikle cunku rahim le baglantılı kasılabılır rahim ve erken dogum u tetikler mıs doktorum kesinlikle elleme sıkma dedı
Imfromlastnight Haftadan beri aralıklarla akıyor sadece tişörtün önünü ıslatıyor :) böyle daha bi anne hissettim kendimi:)