AliSilan Merhaba kızlar 24 haftalık gebeyim bebeğim 1 haftadır aşağıda hiseddiyorum pıt pıtlarını normalde göbek deliğimin üzerinde hissederdim böyle olan var mı sebebi nedir 🙄🙏🏻
Melodixxx AliSilan 23 haftalığım hareketlerini hissettiğimden beridir hep aşağıda yani kasıklarımda hissediyorum
Yildiz95 AliSilan degisiyor bnde 26 haftaligim bazen kasiklarimda bazende mideme yakin hissediyorum hep sabit kalmiyor
Zeyneb51 AliSilan ben şuan 22 haftaligim hep adada hissediyorum cnm göbek deligimin baya altında hiç durmuyo hep oraya delme atiyo 🤣
Gldn7 AliSilan 24+3deyim benmde öyleydi canım karnımda hisdediyodum şimdi atta hissediyorum dün drye gittim poposu aşagıda oldugu için öyle hissediyomusum
AliSilan Allah razı olsun sizden içim rahatladı 🙏🏻❣️ bebrklrrimizi Allah bize bağışlasın 🙏🏻 ben doktora gittim bana bebek başıyla baskı yapıyor rahim ağzı ölcüm iyi ama dinlen dedi bol bol
AliSilan Beyaban ilk gebeliğim onun için çok pimpirikli oluyorum normal galiba hepimizde oluyorsa doktor niye ozman başıyla baskı yapıyor dedi 😬🙄
Beyaban AliSilan şuan bende orda hissediyorum korkulacak bişe oldugunu sanmıyorum :) kendi alanında geziniyodur 😂
AliSilan Beyaban ben de öyle düşündüm de doktor niye öyle söyledi bilmiyorum 🤔 bende çekindim rahat rahat soramadım doktora herşeyi hata ettim. 🙏🏻İnşAllah dediğiniz gibidir 😁❤️❤️
Zehrabeytullah AliSilan bende 29 haftaligim dün gece midemde oynadı bu sabah karnımın altında hissettim bende canım için rahat olsun
tugbaayaz AliSilan ben 23 ten 25 e kadar hep kasıklarımda hissettim korktum doktorum normal dedi 25 ten sonra miniğim hep karnımın üstünde hareket ediyor artık şuan 27+2 olduk üstlerde coşuyoruz çok şükür
Minikbirkalp 27 haftalığım bi sabah tam vajinamın üstünde hissettim hatta baya bi rahatsız etti normaldir herhalde bilemiyorum 😳😳
DamlaNur29 AliSilan sabit kalmıyor ki canım benimki bazen kasıklarda bazen göbek deliğinin orda doktorum poposu asagıda ayakları cok hareketli oldugu için kasıklarında gibi hissedersin dedi rahim agzını ölçtü baktı iyi dedi korkmana gerek ypk dedi