Kubra_bs Sdaakll herhanngi bir biyopsi işlemi yaptırdınmı eğer yaptırmadıysan lütfen onu ihmal etme ben bir kaç dr a gitmiştim bende ne hpv testi nede biyopsi istediler daha sonrasında durum çok daha ciddileşti ve 1. Evre rahim ağzı kanserine kadar geldim 3 kere operasyon geçirdim şuanda rahim ağzım 9mm ve her hafta bebeğin tutunması için ve kasılmalar için iğne oluyorum eğer o testleri yaptırmadıysan lütfen ihmal etme 🙏🏻
Sdaakll Kubra_bs herhangi bi test istemediler cunku 10 gundur boyle bissy var ilk dega cikti dogumada az kaldigi icin yaktirmak istemedim hamilelikte goruluyo dendi bagisiklik sisteminden dolayi sezeryan esnasinda yakicam zaten dogumdan sonra devam etmez ama simdi yakarsam tekrardan cikma ihtimali yuksek dedi
Gmze23 Sdaakll valla bence fazla ben o parayı kenara koyar çocuğun masraflarını karşılarım bende izmirdeyim özel hastane normal doğum 3.000 sezaryan 3.500 ben bunu bile fazla buluyorum ama doktorumdan memnunum yani doğumu güzel doktoru iyi olanlar da var ücreti 2.500 giderdim ama ben doktorumu Bırakamadım korktum belki onun gibi olmicaklar diye
Sdaakll Gmze23 bana verilicek para fazla koymuyo eminim fazlasi dese yine fazlasinida verirdim doktorumdan cok memnunum bu yuzden son 20 gun kala doguma herseyimi bilen takip eden bi doktoru birakmak 1000 tl fark icin cok komik olurdu bence saglikla gelsinlerde vericegim para dedigim gibi hic gozume gelmiyor benim
Sdaakll Kubra_bs bende daha yeni cikti 10 gun oldu ve ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum doguma az bi surenoldugu icin yaktirmak istemedim cunku hamilelikte ne kadar yaktirirsan yaktir geri cikiyo dogumdan sonda bitiyolar dediler
Kubra_bs Sdaakll canım genital siğil genelde hpv virüsünden meydana gelir istersen internetten bir araştır ben ileride başka birşeyle karşılaşma diye şimdiden test yaptırmanı tavsiye ederim banada ilk zamanlar sana dediklerini dediler ben 10 yıl önce bir doğum daha yaptım benimde o zaman çıktı dr lar önemsemedi daha sonra nişantaşında bir prof a gittim hemen test istedi biyopsiden gelen sonuçlar maalesef 1.evre ye gelmiş o yüzden benden saba tavsiye lütfen ihmal etme en azından için rahat etsin 🙏🏻
Gmze23 Sdaakll ya tabi ki öyle canım allah sağlıklı doğumlar versin hepimize ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ama ben kötü anlamda demedim tabi ki sağlıklı bi yerde güvende doğması önemli parayı göz önüne koymuyorum ama çocuğun doğumdan sonrada çok masrafı olcak o bakımdan dedim beni yanlış anlama
Kubra_bs Sdaakll rica ederim umarım başka birşeydendir 🙏🏻 Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😇
Mervenur_kcbs Sdaakll bence çok pahalı ben normal olursa 1500₺ sezaryen okursa 2000₺ şöyle düşün arada 3000₺ var omla diğer eksiklerini alırısn ama sen böyle istiyorsan öyle yap
esradgzl benim doğumuma çok var tabide ama fiyat aldık seze Sdaakll avrasya hastanesine gidiyorum hastanemdende memnunum yeni temiz büyük normal 2250 sezeryan 3000 yani çok uçurum bi fiyat yok aslında ara da ama biraz ortalamanın üstünde işte senin fiyat
Mthnry Sdaakll canım doğu ve güneydoğu hariç heryerde böyle fiyatlar. Biz ilk önce bir hastaneye sorduk 17 bin fiyat verdiler sezeryan için. Şimdi başka hir özele gidiyorum ordada normal 4.250 sezeryan 4.750
BuketBdk Sdaakll sende çalışıyorsun eşinde çalışıyor ne için çocuğunuz için :) belki bir kez doğum yapıcaksın o yüzden kimseyi dinleme boşver :)
DamlaNur29 Sdaakll istanbul fiyatı için bence cok iyi canım ama benim sana bi önerim var şişli etfal hastanesinin yeni bi bölümü açıldı çayırbaşında hastane özel gibi hatta 2 kişilik odalardan tek kişiliğe geçiyosunn100 tl. Vererek gittim gördüm odasında yatagı dolabı banyosu buzdolabı televizyonu var istanbulda olsam kesinlikle oraya giderim sezeryan. Olcam bende bir gece için bu fiyatlar cok ucuk geliyor ama el mahkum veriyoruz benim oldugum yerde adam akıllı hastane yok devlet anlamında benim gittiğimde 3250 dedi sezeryana