Zeriya21 Merhaba kızlar 16+3 haftalık hamileyim 3 gündür sanki karnımda bebek yok onu hiç hissetmiyorum eskiden karnım kaşınırdı karnım sert olurdu şimdi yumuşak kaşınmıyor çok enerjiğim sanki yok içimde bebek ne düşüneceğimi şaşırdım
misra88 Zeriya21 hareketlerini düzenli hissedene kadar insana öyle geliyor ben 29dayım yeni yeni anlıyorum hamileliğimi
derinozkaya Zeriya21 kendimi gördüm gene 😹 cok güzel zamanların tadını cıkar kuzum bende böyleydim beşinci aya kadar bazen unutuyordum hamile oldugumu ilerde agırlasınca anlayacaksın 😖😖😖
Zeriya21 DilanDag ya böyle bazen sanki içimde bir kıpırtı hissediyordum ben canım olmayınca endişelendim ama çoğu hareketinin farkında olmuyormusuz zaten
Beyaban Zeriya21 öyle hissetmen normal tabiki 23 haftalıgım bende yeni yeni hissediyorum arada hareket etmeyince tedirgin oluyorum hemen :) daha ilerledikce büyüdükce karnında daha iyi anlıcaksın hamileliğinin o zaman farkına varırsın :)
Deletedmom399 Zeriya21 1 gün var aramızda dün aynı şeyi düşündüm bende. Bi de acaba bisey oldu mu hissi var sürekli ama iyidir diye düşünüyorum. Sende iyi düşün güzel şeylerle telkin et kendini. Hepimizin evladı iyidir inşallah 🥰
DilanDag Zeriya21 ben hiç kıpırtı falan da hissetmedim ilk hamileliğin sanırım ondan 24kadar his etmemek normal diyor doktorum