Dilekdmr Zor hamilelik geciriyorum tam 4 aydır kusarak acilde yatarak gecirdim şimdi de bogaz enfeksiyonu geciyorum 2 haftadır terleme öksürük serum derken halim kalmadı yürüyüş yapmazsak dogum nasl olur bilmiyorum😞😔
FeriDEniz Dilekdmr önce bi bulantıların geçsin, normale dön de yürüyüş sonraki iş. Sıkma canını daha şimdiden. Sağlığın her şeyden önemli. 🙂
Arya92 Dilekdmr geçmiş olsun canım.16haftaya kadar kusma bulantı kafamı kaldiramadim 29.haftayadayim havaların ısınmasıyla yeni yeni düzenli yürüyüşe başladım.kendini üzme ileriki haftalarda bir problem olmazsa yürürsün
Dilekdmr FeriDEniz haklısınız ama hiç normale dönemiyorum hamile kaldığımdan beri sürekli hastanedeydim
Tugbaaa Benim yururken agrilarim oluyor mesela kasik agrisi cok fena karnim sertlesiyor ben nerelere gideyim ben napiyim☺😣
Tugbaaa Dilekdmr ben cok sıkınti cekmedim baslarda 29 haftadayim yuruyunce kasigima bisey saplaniyor atrintilida esi asagida cikmisti ondanmi bilmiyorum ne cok oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum
Dilekdmr Tugbaaa allahım kolaylik versin sizede dogumun yürümezsen aşırı zor olduğunu söylüyorlar sürekli ben evimin isinide yapmıyorum yemekde yapmiyorum surekli uzaniyorum sağlığım dan dolayi
Bebegimibeklerken__ Benimde bulantılarım çok kötü 😢 kusma yok ama çok bulantım var ve bu bi çok işimi yapmama engel maalesef 😢 yürüyüş bende çok yapmak istiyordum ama imkanlar 😢😢
Dilekdmr Bebegimibeklerken__ allahım yardımcınız olsun ben cok cektim bulantılardan cok zor hala kusuyorum ama 2 gun de 3 gunde bazen 1 haftada suruyo