FatmaDeva Merhaba sevgili anne adaylari 13 hafta girdim hala bulantılarım var ne zamn son bulcak aceba zafron diye bir ilaç kullanıyorum bi nebze olsun rahatlatıyor ama çok yorgun ve halsiz hissediyorum 😕
musti28 FatmaDeva ben halen kullanıyorum cnm zofran bana iyi gelmemişti elim kolum tutmuyordu hiç zofer diye bi ilaca geçtik sonra Doğuma kadar da kullanıcam gibi
FatmaDeva musti28 aynen banada verdi ben günde bir tane alıyorum açık havada sıkıntı olmuyor ama evde midem alt üst oluyor
Naren1 FatmaDeva ben -9 kilo verdim sabah başlıyo geceye kadar 🙃 öyle bi iki kustum bitti değil bazen serum takılıyor
FatmaDeva Tatlisannedilekk zafron diye bi ilaç var o prilamdan daha iyi geldi bna Allah yardımcımız olsun 🙏
Melodixxx FatmaDeva 3.4. Ayda bitmesi gerekiyor zatende işte bizim gibi hiç geçmeyende var inş seninki geçer çekileck dert değil🙏🏻
FatmaDeva Melodixxx inşallah hepimizinki son bulur çok kötü bişey yaa inanilmaz halsizlik var üzerimde
FatmaDeva Naren1 cidden perişan etti bnide Allah yardımcımız olsun bnde 2 kilo verdim umarım tez zamnda geçer