denizzzakdeniz bulantilariniz flan varmi? bn hic hamile degilim gbi endiselenmeliyim bilmiyorum sizlerde durum nasil?
Mervesya denizzzakdeniz bende 9+2 yım ne kustum ne aşerdim bazen cok uyuyorum hepsı bu ınsan bırsey yasamayıncada korkuyor
DilekAkkayaYksel denizzzakdeniz beinm sadece iki uc kez olmustur bulantim bende hic hamile gbi hissetmiyorum hatta bazen unutuyorum bile 9+6 yım bende
Nurayy28 denizzzakdeniz 10+4 ara ara mide bulantim var pancar ( kara lahana) cekti canim yedim 😊halsizlik hat safada hic is yapasim yok çalışıyorum 😔
Deletedmom202 10+4 bende 3 hafta önce aşırı halsizdim şimdi hiç bir şey Yok ne bulantım var ne kusmam?
Eminea shinemom bide ben varım canım benim cok fazla bulanti bas agrisi halsizlik sadece 1 gün hoc belirti olmadi onun haricinde hep kötüyüm 2 3kilo verdim 😊
Juniormum Benimde bulantım yok 2 gün önce kanamam oldu🙁 çok şükür iyiyiz Bebişimde bende progestana başladık sabah akşam o yoruyo sadece tabi onun için herşeye dayanırım şikayet etmiyorum 🙂 10+2 yiz sata göre ultrasona göre 10+5
Esra93 Bende bugün tam 10 haftalık oldum mide bulantılarım çok fazlaydı biraz azaldı ama henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum biraz daha büyümek lazım 😊
denizzzakdeniz DilekAkkayaYksel ben 47kiloyla hamile kaldim suan 55 olmusum ama hic hamilelik belirtim yok ne gögus agrisi ne kusma ne halsizlik hicbirsey yok normal gunluk hayatimi yasiyorum buda bni endiselendiriyor tabi
DilekAkkayaYksel Bende 2 kilo aldim hergun iki saat yurumeye basladm sabah bi saat aksam bi saat olmak uzere daha fazla almamak icin simdilik