Bahaaar Meliss Çok sevindim adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canimm birde bizde ogrenseydik acaba nedir bu bebişimin cinsiyeti göstermiyor ki 😁😁😚
Cesurizmir Meliss evet eylül annelerin de çok nadir kız bebiş. Çok şanslısınız. Benimde eylül ve yüzde 90 kız dedi. 2 hafta sonra randevum var bakalım🙏❤😍
Meliss Bahaaar benimki de cok uğraştırdı artık doktor titrete titrete yoruldu yavrum galiba açıverdi 😂
Meliss Cesurizmir banada ilk %90 demişti 13 haftada bugün kesinleşti 😀insallah sizde öğrenirsiniz gerçekten çok güzel insanın kalbındekini yaşaması🧡😀
Meliss Sağolun kızlar rabbim herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin çok sevindim bende rüyamda görmüştüm iki gün önce aynı senaryoyuda yasadık😂😀
Ikinciyibekliyorum Meliss bizde 15. Haftalıkken kiz drdi doktorumuz. 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman 19. Haftalık olacağız o zaman daha da net olur bir kizim var 4 yasinda bu da kız 🙂 rabbim sağlık sıhhat versin insallah ❣🤱
Meliss Ikinciyibekliyorum amin insallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 17 de kesin öğrendim 😀
Cesurizmir Cigdematasoy erkek dediyse zor. Oğlumda 11. Haftada söylemişti. Dahada değişmemişti... Çok istisna erkekte değişmesi
Meliss Valla doktor tecrübeli ve emin konuşuyorsa değişmiyor bu doktora biz 3 arkadaş gidiyoruz 3 müz de de yanılmadı😀
EdaMesut Meliss Meliss sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbim 🙏 bizde eylul bebeklerinden kızımız olacak 2 tane ☺😇🤰🏻👨👩👧👧🙏
FahriyeztrkYcel Meliss bizde varızzzz 🐣 şimdi öğrendik bi kızım olucakmış hayırlısıyla gelsinler canım 🙏