Bilge35 Slm kızlar.henüz daha bebişin kendisi ni ve kalp atışını göremedik ama yine de doktor arayışı devam ediyor. Tavsiyeleriniz var mı ? 6+4 al .. şimdiden herkese önce sağlıklı gebelik sonra dogum diliyorum
Sirinsirin Bilge35 Can hastanesi Emre bey yada Çınarlı hastanesi Reşat beyi öneririm. Hayırlısı olsun🌸🙏🏻😇🐣🍼
Bilgecelik Emre bey benim doktorum ve bu ay ona gitmekten vazgeçtim emre beyi hiç tavsiye etmiyorum ilaç deliisi ve çok tecrübesiz bence kendiside çok genç zaten eğer imkanın varsa medicalpark volkan bey 10 numara bi doktor
Sirinsirin Bilgecelik 29. Haftamdayım değiştirmek zor olur bu saatten sonra ama olumsuz gördüğün şeylerdi? Açar mısın biraz,çünkü bana sadece kan ilacı verdi 🙄
isminaz Emre beye ben de gittim güler yüzlü karşıladı ama her özel hastane gibi oda sık sık çağırcak gibi geldi banada sizce de öyle mi ? Ben mi yanlış anladım acaba
Sirinsirin isminaz kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 30. Haftaya kadar 3-4 haftada bir sonrasında iki haftada bir çağırıyorlar. Tınaztepe de çınarlı da egepolde can hastanesi de öyle ..