Merve_12 Bebus 2 gün oluyor işte ben pek sevmem şekerli şeyler hep tuzlu yerim şeker yemek lazımış demeki
Bebus Merve_12 bende bir ara grip olmuştum hiç bişey yiyemiyodum 20. Haftalardaydı bebek hareketleri baya azalmıştı . Şekerden demekki
YagmrK Merve_12 1 kere bende yasadım aynı şeyleri çok kötü bi his sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Tubasim Merve_12 ayrıca bebek hareketli olur ama bazen biz hissedemeyebiliyoruz kuvvetli tekme atmadıkları sürece. Ben geçen hafta gittiğimde bebeğim fazla hareketli bi bebek değil dedim doktora. Doktorda ultrasonda hareketleri göstererek mesela suan hareket ediyor ama siz hissetmiyorsunuz dedi. Onu duyunca içim daha da rahatladı. Rabbim korusun evlatlarımızı 🙏🏻🥰 bol bol dua edelim
Merve_12 Tubasim amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ne bilim hareket ediyor ben burdayım diyor etmeyince olur olmaz insan tedirgin oluyor
Bsrlmnemr Merve_12 etti canım ama az ediyor sabah etti biraz sonra durdu eskisi gibi hareketli değil 🙄
Busrasalt Merve_12 ay Canım benim ya inan korka korka okudum inan bende senin gibiyim kızım hareket ederse gayet iyiyim etmezse hemen telaş başlıyor rabbim bütün annelerin yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍
Minikbirkalp Nefesimi tutarak okudum ama sonuna doğru oh dedim rabbim sana bağışlasın inşallah bende bugün biraz tedirginim sabahtan beri vajinamın üstünde oynuyor baya baya sanki çıkmak için çabalıyormuş gibi bi garip hissediyorum 🤦♀️🤦♀️
Merve_12 Minikbirkalp büyüdüğü için baskı yapıyordur bence bende de oluyor bazen sanki iğne batırıyorlar ağaşıdan yukarıya doğru
Merve_12 Minikbirkalp bide bir yerde okumuştum yalancı sancılar da olabilirmiş rahim kendini doğuma hazırlarmış
Minikbirkalp Merve_12 bu haftalarda erken degilmi yalancı şancı için peki ilk gebelik olunca biraz bilinçsiz oluyoruz malum 🤷♀️