30+6 haftalık hamileyim bebeğim çok aktif bir bebek sürekli hareket eder ben veya eşim konuşunca tepki verirdi bazen o kadar çok hareket ederdi ki canım acırdı 2 gün oldu hareketleri çok zayıftı aldırış etmiyordum ama dün naptıysam hareket etiremedim eşim konuşuyor tepki vermiyor tatlı şeyler yiyip uzandım ama yok olmuyor eşim dedi doktorumuzu arayalım doktorun numarası silinmiş telefondan bizde hastaneyi aradık ve doğumhaneye yönlendirdiler o sırada ağlıyorum tabi bişey oldu diye doğumhanedeki kadın gel ntsye bakalım ağlama sakin ol falan dedi. Telefonu kapatım hazırlanmaya başladım her hastaneye gitmeme makyaj yapıp özene özne güle oynaya giderdim bu sefer öyle olmadı 5 dakikada içinde hazırlanıp çıktık evden hastane eve 1 saat uzaklıkta eşim arabayı hızlı kullanıyor bir yandan da beni sakinleştirmeye çalışıyor sürekli tekme atı mı hareket etti mi diye soruyor yol boyunca hep dua etim allahım nolur alma onu benden diye arabayı o kadar hızlı kullanmaya başladı ki bağrdım artık yavaş sür diye bana dedi ki ya doktor 1 dakika geç kaldınınız derse nolucak o zaman dedi bişey diyemedim sustum 1 saatlik yolu yarım satte bitirip hastaneye geldik hastaneye girerken içim hep kıpır kıpır ederdi hastaneye girerken Allah’ım 3 kişi girdiğim yerden 2 kişi çıkarma beni dedim acilden giriş yapıp hastaneye girdik tesadüfen kendi doktorum nöbetçiymiş hemen doğumhaneye girdik ve beni ntsye bağladılar eşimi içeri almadılar doğum olduğu için ebe kalp atışları gayet iyi dedi doktorumla konuştular bebeğin hareketlerini hissediyorumusun dediler yok dedim serom taktılar ebe dışarı gidip geldi eşin dışarda seni bekliyor dedi bebeğinde iyi bak sana burdayım diyor dedi seromun bitmesine yakın hareketlerini hissetmeye başladım seromdan sonra tekrar ntsye bağladılar ve gayet iyi çıktı. Şükürler olsun rabime korkuyla girdiğim hastaneden gülerek çıktım. Şimdi kıpır kıpır hareket ediyor💙💙☺️