hulyacft85 Herkese merhaba, Kiwi bebek arabası alan var mı. Memnun kaldınız mı. Almayı düşünüyorum ancak karar veremiyorum. Alan arkadaşlardan yorum bekliyorum 🙏
zeynepdemirtaserol hulyacft85 ben de aldım ama kumaş kalitesini pek beğenmedim. Bebek arabası pek fazla kullanmayacağım için uygun fiyatlı bir şey tercih etmek istemiştim ama bir daha alsam alır mıyım almam 😇
Ecrinbzkrt hulyacft85 1bucuk hafta once kiwi model almaya gıttıgım magaza da surdum baktım ve bana cok hantal kullanıslı bır araba gelmedı acıkcası yoksa bende kiwi die tutturmustum canım orda denedım begenmedım acıkcası oto koltugu desen olmuyormus bakınırken bır bayan baska bır araba gösterdi cok hafıf kullanısı desen mukemmel oto koltugu oluyor puset 13kg kadar ve onu aldım tavsıye ederım canım cok guzel sunyy baby die marka canım
Kardelenyigit Gayet güzel sürümü vs kuzum daha kullanmadık ama kumaşı vs her şey iyi ama yalnız puset oto koltuğu olmuyor ben alırken hiç dikkat etmemişim ona onun dışında gönül rahatlığıyla alabilirsin
LeylaEce Ben de aldım kumaşı kalitesi iyi sürümü ve katlaması kolay özellikle tek başına rahat kapatabilirsin
hulyacft85 zeynepdemirtaserol yaaa o kadar mı bi daha almam demişsiniz puseti araba koltuğu olmuyor demişler birde 🙄
zeynepdemirtaserol hulyacft85 evet oto koltuğu olmuyor anca emniyet kemeriyle bağlarsınız o şekilde güvensiz kullanılır. Başka markalara bakın derim😇