Eylem01 Kızlaaaar selam 💖 siz bebişlerinizin cinsiyetini en erken kaçıncı haftada öğrendiniz ?12-13.haftada öğrenenlerde varmış doğru mu?
cigdemoktav Eylem01 ben 11.haftamın ortasındayken ikili testimi yaptırdığım sırada öğrenmiştim çünkü pozisyonu çok netti.
Annisko Eylem01 11 +5 de öğrendim canım kızımın olacağını su an 30+1 olduk kızımla 💕🎀👶🏻 doktorun tecrübesi ve kullandığı cihaz da önemli.
04052016mh Eylem01. 12. Haftada benzetti ikili testte 14. Haftada soyledi ama ben emin olamadim yuzde kac dedim doktor da 70 dedi ben %100 olmadigi icin guvenemedim yine 20.haftada detayli da arrik %100 olunca emin olduk 😊
Eylem01 cigdemoktav ay hadi inaşşah kızlar bende ikili taramada öğrenirim 🙈 babalar gününe sürpriz olur hem 💖
Gd1992 Bakalm bizden çarsamba gunü ikili test ıcın gıdıcez 11+3 haftalık olcaz cınsıyet ogrene bilcel mıyız acaba hayırlısı olsun eli ayagı duzgun olsun ilk gebelıgım zaten ama merk edıorz 😊
Denizkaplan Eylem01 13 te ıgrendım ama emin olmadım 16 olana kadar kız demıstı büyük ıhtmal kızda kaldık
Burcuozkan Eylem01 ben 13 de gittim erkek dedi ama yurtdışına gönderilen testte kız çıktı 😂 baya baya pipi görmüştük oysaki