Eveet güzel annelerimiz sıra kızım ile bizdeeee😍😍
Tanıyanlar bilir benim nasıl zorlujlar çektiğimi ve gerçekten Bi mucize sonucu hamile kaldığımı bence geçmişe dönmeyelim, yaşanılanlar yaşanıldığı zamanlarda kaldın ki bu güzel günlerimizin kıymetini bilelim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Ben kızımın varlığını adet gecikmesi ve sonrasında tarlusal (adet söktürücü) kullanmam ve arkasında adet olmadığım için, Dr a sanırım ben menepoza girdim diyerek gidip, 8 haftalık hamile iken öğrendim (nerdeyse doğuracakmışım ayol) 🤭🤭😆😆
Babamız askerde idi öğrendiğim de söylemedim tabi dayanamaz duramaz orda diye dönünce söyledim salya sümük duygusal Babamız (ağlak şeyy yaaa 😄😄💓)
Neyse….
Ankara da kimseyi tanımadığım ve hiçbir hastane bilmediğim için tavsiye üzerine şehir hastanesine gittim 10 haftalık iken…
Tarlusal kullandığımı belirttiğim İçin beni perintoloğa yönlendirdi hastane içinde, hayatımda karşılaştığım en mal en dangalak en gerizekalı Dr a rast geldim (sağlık personeliyim, meslektaşlarıma böyle tabirlere karşıyım ama kızlar, yıllarca bebek hasreti çekmiş, yaradandan 35 yaşında anneliği nasip olmuş kadına, kolundaki saate bakıp, istiyorsan yukarı çık hemen kürtaj edelim, yada şu deftere imza at, sonuçlarından ben sorumluyum de denir mi 😔😔😔
Neyse aklıma geldi yine ya 😔😔
Bu ankara şehir hastanesi hezimetinden sonra sorup soruştırup cebeci ankara tıptan hoca buldum batuhan özmen onun ile dvm ettim
Allah bir değil bin kere razı olsun, o kadarr güzel takip etti o kadar güzel yardımcı oldu ki
Ne beni strese soktu ne yawrumu (adam alanında gerçekten iyi kızlar)
Gebeliğim boyunca ne bulantı, ne kusma hiçbir şikayetim olmadı (gerçi olmuş olsa gebeliği 8. Haftada öğrenmedim değil mi 😄😄)
Aaaaaa bu arada maşallah diyim sıfır çatlak 😎 sadece hindistan cevizi yağı kullandım…
Rahat Bi gebelik geçirdim diye sanırım benim kızda rahata alıştı gelmiyo 😄
40+5 e kadar bekledik Dr umuz artık kilo almanın durduğunu ve hali hazırda 21 haftada 1 haftalık ile başlayıp son haftada 3 hafta olan geriliğin ilerleyeceğini söyledi.
Ve 20 mayısa sezeryan günü verdi… Aç aç gel heyecan tavan ; sürpriiiiizzz covit testi şart bugün git yarın sonucun çıkar yarın gel 🤦🏻♀️
21 mayısta sabah 8,5 da aldılar bizi içeriye çok şükür 🤲🏻🤲🏻
İlk önce belden spinal uyuşturma (hiç hissetmedim ne müdahale esnasında nede müdahale sonrasında) önemli olan size uygulama yapacak olan kişinin sizi doğru pozisyon verebilmesi…
Sonra popişte Bi sıcaklık hoooop yatın bakalım 😄😄
Dr a diyorum benim ayağım oynuyoooor, benim ayağım oynuyoooor 😇😇 ki çoktan başlamışlar, aşağıda Bi maden arayışı var, çekiştirmeler, kaktırmalar, ittirmeler vere Asel hanım ciyaaaaak diye Bi sesle geldi (yawrumun boynuna 4 defa kordon dolanmış, ama kafası küçük olunca hiç zarar vermemiş çok şükür bin şükür 🤲🏻🤲🏻)
3190 gr - - 47 cm doğdu minnak kızım 🌼🌼🌼
9 ay hiçbir şikayetim olmadı doğum kolay oldu ama şu sezeryan sonrası kesi bölgesinde ki yanma beni bitirdi 😭😭😭
Azaldı ama henüz geçmedi inşallah buda geçerse misss olacaz miss kokulu kızımla 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ankara ünv hastanesinde yaptım doğumumu da hocamız yaptırdı sezeryanı, 4000 lira verdik sadece (özel muayenehanede ki son 4 muayene ve nst de dahil bu fiyata hani fikir sahibi olmak isteyen anneler varsa belirteyim dedim)….
Bugün taburcu olucaz kızımla anneler birsürü şey yazıcaktım ama unuttum🤭🤭
Sütümüzde tam randımanlı olmasada az az geliyor, doyuruyor yawrumu 😍
kızım yanım da çok şükür mışıl mışıl uyuyor
, şu tabloyu bana nasip eden Yaradana binlerce kez şükürler olsun🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌼🌼
Allahım hiçbir kuluna evlat hasreti yaşatmasın, arattırmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻
güzel anneler güzel anne adaylarımız çenem düştü azcık, hakkınızı helal edin 💓💓💓
Aha ağlıyo yawrum annesi kaçar 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️