Fatmanurszgn Melismerve ben internetten aldım anne yanı + kademeli , doğal ahşap , uyku seti yatağı dahil 650ye geldi . Aşırı güzel tavsiye ederim hatta foto ekliyim dedim de ekleyemedim. Hemen alın çünkü bir aya geldi benim beşik
3543Zz EzgiCan_ canım hangi modeli aldın bende çilek mağazasından almayı düşünüyorum uzayan mı yoksa sadece beşik mi alcaksın?
Fatmanurszgn Nesslihan https://www.hepsiburada.com/baby-bee-dogal-anne-yani-besik-krem-60-x-120-cm-pm-HB00000F8OCW istediğiniz desenli uyku seti 650 ve beşiğin sallanışı güzel 👍
Fatmanurszgn Nesslihan ben çok beğendim bu kadar beklemiyordum , ikeadaki beşikler gibi . Yatağı sadece yaysız sünger ama yeterli bence bebek için
Nesslihan Fatmanurszgn ya çok iyi ☺️ peki neden 1 ayda geldi yapımı uzun mu sürüyormuş yoksa kargolar yoğun diye mi
Fatmanurszgn Nesslihan ben martta sipariş ettim nisanda geldi , büyük nakliye kamyonuyla geldi. Sanırım toplu Kargo yapıyorlar ondan.
EzgiCan_ 3543Zz ben mocha serisini aldım ama uzayan almadım çünkü sordum soruşturdum hem rahat bir yatak olmuyormuş hem de çocuklar büyüdükçe farklı yataklar isteyebiliyorlarmış mesela erkek çocuklarının arabalı yatak istemesi gibi😄 oyüzden bende onu sonra düşünürüz dedim. 70*140 beşik aldım 4-5 yaşına kadar bile kullanabiliyor.
3543Zz EzgiCan_ benimde aklımda romantic serisi açıkçası kız bebek olacak bizimki inşallah tutturmaz başka yatak diye 😂