Ben doğum yapalı 1 sene oldu yazmakta biraz geç kaldım 😂 sezeryan ile doğum
Yaptım 2 günlüğüne kayınvalidemde kalmaya gittik sonra sabahtan kontrolum vardı doktorum çatı muayenesi yaptı 37. Haftada da yapmıştı zaten sezeryan olacağımı biliyordum çatlarım çok darmış bebek burdan çıkmaz dedi sonra nst ye girdim sonuçlara baktı doktorum muhtemelen emin olamadığı için bir daha nstye soktu beni sonra hemşire geldi ve sizi doğuma almamız lazım dedi ben şooook. Korkudan bugün gidiyim yarın geliyim olurmu dedim 😂 benim hiç sancım yoktu ama kasılmalar varmış nstde görmüş zaten 39+2 haftadaydım vakti gelmişti neyse beni odaya aldılar okadar korkuyordum ki eşimi aradım eşim panik ataktır eve gidip çantamı almış bide elinde kocaman kolanya vardı hiç unutmam garibim paniği tutunca hep kolanya sürer 😂sonra beni hazırladılar anestezi doktoru spinal önerdi zaten bende onu istiyordum anesteziyi yaptılar ve anında bacaklarım uyuştu iğneyi hiç hissetmedim bu arada sonra doğuma başladı doktorum ben yapılan herşeyi hissediyorum karnıma dokunuyor hissediyorum ama acı yok Asla doktoruma başlamadan önce kontrol edin uyuşmuşmu dedim 3 saniye sonra kızımın ağlamasını duydum meğer çoktan çıkarmış bebeğimi 😂allahım minicik okadar güzel ki kendi derdimi unuttum öptüm kokladım sen benim misin diyip durdum çok şükür 🙏sonra odaya çıktık uyuşukluk geçince dikişlerim biraz acımaya başladı ama dayanılmıcak bişey değil 3 gün sonra çok çok iyiydim hep yürüdüm ben yürüyüş daha çabuk toparlanmamızı sağlıyor benim hikayem böyle bir anda oldu bitti çok şükür sezeryan oldum o yüzden sezeryan olacak hamişler hiç korkmayın gerçekten doğum anında hiç bişey hissetmedim sonrası biraz ağrılı okadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ❤️