EzgiPeony Yavaş yavaş almak istiyor insan bir yandan da erken geliyor sizler kaçıncı haftada başladınız
NeslihanPiaAbac EzgiPeony 20den sonra kıyafetlerle başladım 34deyim ufak tedek eksiklerimi de bu haftasonu alıp alışverişi bitireceğim.Ama haftane çantası vs 30da hazırdı
Sayrkann EzgiPeony valla erkenden basla canim sonra gercekten insan agirlasiyor . suan 35 hafta oldum hala eksiklerim var yapasim yok surekli dinlenmek istiyorum
Asli91 EzgiPeony 12.haftada cinsiyeti öğrendik ve başladık😂 erken diyenler oluyodu halada diyolar ama ufak ufak alınca sonuna doğru sıkışmamış oluyoruz.Bu arada şimdi 23 haftalığım.
KubraatMacit İlk aylar şampuan küvet krem falan gibi bakım çantası şeyleri aldım 20. Haftadan sonra kıyafet eşyalarını aldım zaten al al bitmiyor bende masraflı oluyor yavaş yavaş be alırsan kar sonradan sıkışmazsın
Elifrana Cinsiyet kesinleştiğinde başlayın derim. Son haftalarda hastaneye daha sık gidiliyor bunların hepsi masraf sonuçta. Bi liste yapıp eksikleri yavaş yavaş aldım ben hep. Maddi konuda sıkıntım yok diyorsanız 2 günde bile halledilir herşey
Sonay EzgiPeony ben cinsiyetini 19 haftalıkken öğrendim yavaş yavaş aldım herşeyim tamam 28 haftalıkken yıkadım ütüledim iyinizde erken başlamışım şuan 38 haftama gircem çok ağırlaştım yapacak halim Yok cinsiyet belliyse bence yavaş yavaş almaya bak cnm