GizemY95 Mina00 gittim simdi geldim canim. Kalp atisi guzel kendisi guzel ama esi rahme tutunamamis daha bi kac gun boyle arada kanama yapabilir acik renk olmadikca korkma progestan icmeye devam et dedi. Insallah tekrar dusukle sonuclanmaz 😔
GizemY95 Esra_emrertunc acil icin gitmem gereken hastanede virus vardi. Simdi ozele kendi doktoruma gittim gorundum. Plesanta tutunamamis kanama yapiyomus bi kac gun daha devam edebilir. Acik kirmizi olmadikca korkma dedi. Progestan 200 ml di onu 2 tane icersin dedi. Insallah bisey olmaz yoluna girer insallah ya
GizemY95 Merbe61 ustten de alttan da ayni etki dedi sen bilirsin dedi ama cogu kisi alttan etkili diyo digerlerini oyle kullanicam bende
Merbe61 GizemY95 yani tecrübe ettiğim icin söylüyorum ayrıca ağız yoluyla.alindiginda halsizlik baş dönmesi mide bulantısı yapabiliyor
GizemY95 cnsss Allah razi olsun canim. Gittim gittim. Plesanta tutunamamis acik renk gelmedikce kanaman korkma dedi. Bi kac gun boyle kanaman olabilir dedi. Progestana devam. Insallah o da tutunur da atlatiriz su gunleri 😊