Hanife-siv Canlarım size bişey soracam 22 haftadayım ve üç gündür karnımda titreme oluyor ben her seferinde deprem oluyor diye avizelere bakıyorum normalmi bu titreme korkmaya başladım karnımın içinde sanki depremler oluyor
Aygul01 Hanife-siv canim bendede oluyor ama bu konuda cok net cevap bulamadım. öğrendiğim kadarıyla plasentada ki su dalgasi olabilirmiş yads çocuğun sinir sistemi geliştiği icin titreme girermiş ama ikisindende emin değilim doktora gittiğimde soracağım sende sor 🌸
Esmiram88 Hanife-siv çocuk gümbür gümbür geliyor 🤣Aslan yattığı yerden belli olurmus💞Sağlıkla gelsin bebiş🤲🏻🧿
Hanife-siv ilkbahar bilemiyorumki çok tedirginim sanki içimde bir tlfpn bırakılmış ve o tlfon titreşimde🤔
hencacalik Ben de ilk başlarda avizeye bakıyordum ama alıştım, çocuğun hareketi, koltuk sallanıyor sanki öyle hissediyordum, tabii titremeden titremeye fark var, kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum ki umarım değildir🙏🏻 Doktorunuza danışın bence
Aygul01 Damlaayz04 Allah razı olsun darısı sana 🥰 ama bildiğim kadar kordon olabilirmiş yada plasenta icindeki su titremesi gibi net cevap bulamamıştım 😚