Tucem Merhaba sevgili anneler ben 31 haftalık hamileyim.3gundur göğüs uclarimda acitan sızılar oluyor. Elimde olsa üstümde bişi olmadan gezecek haldeyim🤣 Sizlerde de bu şekilde bir sıkıntı var mı ne yapmamı onerirsiniz.?
MinnakLiva Tucem olmaz mı ☹️ 19ç haftada lansinoh aldım yara olmasın diye, bide zeytinyağı ile bol bol masaj yapıyorum süt kanallarımın yumuşaması için, sızıyı alıyor biraz
Kaderycee MinnakLiva bende lansinoh kullandım düzeldi biraz yarıktı resmen çok acıyordu 😭 arada agrı oluyor ama bi kere masaj yapım dedim ebede görmüştüm sütüm geldi iki damla hemen bıraktım 🤷♀️🤷♀️
MinnakLiva Kaderycee benimde geliyor ya ama napalım bi şekilde ağrısını geçirmek lazım daha var doğuma ☹️
Tucem MinnakLiva benim.bildig krem felan sürmek göğsü rahatlatıyor fakat rahmi uyarıp erken doğum tetikliyormus😔
MinnakLiva Tucem evet göğüs ucuyla çok oynamamak lazım kremi sürüp bırakıyorum hemen ama göğsüme masaj yapıyorum ucuna ellemeden
Kaderycee Tucem bende öyle okumustum ama son günlerim ya o yüzden sıkıntı yapmadım sürdüm. Annem ayva cekirdegi de iyi gelir diyodu az biraz su koyup bekletiyomussun jel oluyomus ablamda işe yaramış birde gümüş kapaklar var çok methediyolar