Kızlar hep burda aktif hamişliğimin başından beri sizlerleydim 🥰nihayet sıra bana geldi 🙏38+5 günlükken doktor Pazartesi hazırlıklı gelin çünkü bebişkom kiloluydu ve daha fazla beklersem 4 kiloyu geçer doğurması zorlaşır demişti ☺️Zaten son 5 gün falan hiç uyku tutmadı stres sıkıntı heyecan hepsi vardı neyse zaten sabah 7 gibi kalkıp duşumu aldım çantalarımızı arabamıza yerleştirip hastaneye gittik doktorum hemen bizi içeri aldı tekrar çatı açıklığına bakmak için 5 cm olmuş hemen suyunu açıyorum dedi ameliyat eldiveniyle suyumu açtı odamıza yerleştik ilk 1 saat hafif agrılar daha sonra aman allahım avaz avaz bağırtacak o deli edici sancılar başladı ölüyorum ölüyorum diye 1 saat daha dayandım en son çıldıracağım epidurel yapılsın dedim hemen anestezi doktoru gelip belden iğnemi yaptı ama adam uyuşugun tekiydi millet yazmış 1 dakika sürdü diye benimle 15 dk ugraştı katateri takmak için …ama o süre zaafında sancılarım deli gibi vuruyor 15 dk kadar sancılar geçecek dediler 2 doz vurmuşlar hiçbir etkisi olmadı ben hala ağlıyorum 150 lerde sancı çıkıyo hiçbir değişiklik yok sonra bi hemşire geldi 5 lik daha yapıcam dedi yine sancım geçmedi sonra ben yırtındım eşime bağırdım git şunları çağır diye sonra hemşire geldi hadi doğumhaneye gidiyoruz bakalım dedi tabi sancılarım her 1 dk ya inmişti ve yaklaşık 2 saat kıvranıp aglıyodum doğumhaneye gider gitmez doktorum geldi başlıyoruz dedi en ıkınamıyorum masadan kalkıcam sancılara dayanamıyorum dedim doktor panik oldu şuan bebeğin kafasına basacaksın lütfen beni dinle hadi yapıcaz dedi sonra tabi ıkın ıkın ıkın canım çıktı o kadar güçsüz kalmkştımki bi an tüm gücüm tükenmişti yaklaşık 30 dk ıkınma muhabbetinden sonra hemşirelerde karnıma bastırarak bebişim doğdu o an bütün herşey bitti yorulmuştum halim kalmamıştı bebeğimi kucağıma verdiler ellerim titriyor sonra dikişleri attı doktor hiçbişey hissetmedim odamıza gittik sezeryandan çıkmış gibi geceye kadar ayağa kalkamadım daha yeni yeni kendimi toparlamaya çalışıyorum bebişim sağlıklı çooook tatlı teyzeleri…doğum işi şans işi beni çok yordular gücüm kalmadı inş sizler benim gibi olmazsınız🙏🙏sabah 8.5 tan öğlen 13:20 de doğdu arelim..suni takmıcam sadece şekerli serum takıcam dedi ama sanırım suni taktılar anlayamadım yeni yeni aklıma geliyor ☺️