Ygmr1244 Beta hcg dün yaptırdım 33.78 cıktı üstüne bide evde 3 ayrı gebelik testi yaptım hepsi pozitif fakat kan degeri cok düşük olduğundan acaba hamilemiyim arkadaşlar
Selinbulutcu Ygmr1244 bende adetten 5gün önce 22.4 çıktı iki gebelik testide pozitif çıktı. Şuan 6+1 im 😍🙏🏻🙏🏻
DilekAkkayaYksel Ygmr1244 canim bende ilk ogrendigimde 41.2 ydi hamilesin evet ins saglikli olur kucagina alirsin iki gunde bir kan ver
Ygmr1244 Selinbulutcu inş bende gebeyimdir canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin 33 olunca acaba kaçıncı hafta oluyor
Selinbulutcu Ygmr1244 daha yeni canım çok çok yeni hatta. İki güne bir yaptır kan tahlilini 2kat artmış olması şazım. Sağlıklı gebelik için.
Hatce Ygmr1244 leke mi canim yoğun ve devamlı değilse korkma yerleşme kanaması olabilir devamlı gelirse doktora git pembemsi ise korkma yerleşme kanaması oluyo benimde oldu bi sknti olmadi sonrasında
Aybikeeee Ikinci bebegimde adete 2 gun kala 10.54 tu simdiki bebegide de adete iki gun kala 44tu hamilesin gözün Aydın rabbim sana esine bagislasin
Bilge35 Benim adet tarihinden 2 gün önce 22 çıkmıştı beta hcg canım f hafta sonra 1012 oldu. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur. Hayal ğönlünce olsun
Ygmr1244 Selinbulutcu şimdi acile geldim bekliyorum canım acaba hamile değilmiyim diyecem ama saçma olacak tüm testler pozitif cıktı kanı görünce cok korktum
Selinbulutcu Ygmr1244 canım kanama işte insan korkuo. Brnmde geçen hafta oldu azıcık bişe. Doktor progestan verdi. Kanama geçince içmedim
Ygmr1244 Suheda devam ediyor kanama hastaneyede gittim doktor bulamadık sezaryana girmişti korkuyorum