Sibeel26 Merhaba hanımlar. Bende bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim bir oğluşumuz olacak inşallah 🤲☺️ babamız ismini Ali Kıvanç koymak istiyor benim de hoşuma gitti ama yine de kararsızım. Sizce nasıl yardımcı olur musunuz ☺️ Teşekkürler 🥰
ilkbahar Sibeel26 kıvanç tatlıtuğdan mı esinlendiniz 🙆♀️😃 uyuyo gibi ne biliyim benim ki de erkek çok kararsızım ama burdaki kişilerden yorum almak yerine eşime bıraktım o koycak inşallah ne isterse ben tek beğenmezsem itiraz ederim☺️😃
rabiamustafa Mervebilgin yaaa eşimde çok istiyo mihrali koymak eskiden bi film vardı sevgiliyken birlikte izlerdik ordan esinlendi anısıda olsun hem diyo😌(ama gelin görünki bizim daha cinsiyetimiz belli bile deil)😁😁😁
ilkbahar Ozdmrkbraa hepsine de itiraz etmiyorum kız 😃 özellikle babasının adını koymak isterse ona itiraz ediyorum 🤫😬 🤦♀️
Ozdmrkbraa ilkbahar benim eşimin de babası vefat etmiş daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa babasının adını koymayı düşündü bi bende güzellikle söyledim babasının adı selehattin bu çocuğu ilerde düşün bu isim yüzünden belki sana çok kızacak kulağına babanın adını okursun kimliğe başka bi isim koyarız ebedi hayatta Yaşar babanın adı dedim çok mantıklı geldi ona tabi bu fikir oğlumuz olursa uygulanacak 😂
ilkbahar Ozdmrkbraa aynen mantıklıymış..🙆♀️ İnşallah hayırlısı ile hem kız hem erkek çocuğunuz da olur 🙂
Ozdmrkbraa ilkbahar inşallah tabi her anne gibi önceliğim sağlıklı olmasından yana daha sonra da ilk çocuğum erkek olsun istiyorum arkadan gelecek olan olursa nasipse ona abi olsun istiyorum 👼🏻
Kubra0815 Benim oğlumun aldı Ömer Karan olcak inşallah rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin evlatlarımıza🤲