Neslihansezen61 Merhabalar ben şuan 2. Bebeğe hamileyim ve midem aşşşşıııırı bulanıyor doktorum zofer ve prilam verdi bunları aynı andamı kullanıcam bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim 😊
Zeyzeyka Neslihansezen61 canım ikiside bulantı hapı ikisini aynı anda nasıl verdi ki çok garip, bence birini kullan 6aya girdim hala prilam kullanıyorum gece yatmadan 2 tane
Neslihansezen61 Aysenurr25 midem çok bulanıyor dedim doktora tamam bulantı hapı veriyorum gece yatmadan içersin dedi bukadar
Neslihansezen61 Zeyzeyka valla bende anlamadım ve birini sigorta karşılamıyor 130 TL almadım onu eşime bi eczacı arkadaşı getirmiş
Zeyzeyka Neslihansezen61 prilam sigorta karşılıyor aile hekimindende yazdırabilirsin, benim aşırı bulantım vardı iyi geldi ama beklemen lazım bi kaç gün bünye alışınca etkisini gösteriyor, ikisi bir içilmez bence eczacıyada sorabilirsiniz
Bulantii Neslihansezen61 ikisini bir içme canım. Prilam gece yatmadan 2 tane ya da 1 tane al eczacın doktorun kaç tane dediyse. Eğer prilamdan fayda görrmezsen zofere başla. Zoferden başka çaren yok çünkü onu en sona sakla 😂 ben zoferle durdum sabah akşam aç karnına 1 tane içiyordum zamanla azalttım. Tok karnına almaya başladım.