Deletedmom_3 Kizlar merhaba 26+4 deyim yaklaşık 1 haftadır gunluk 3 4 kez bebekler birden toplanıyor ve karnım okadar sert oluyo normal mi haftaya pazartesiye randevum var ama korkmali miyim toplanmaları normal mi bilen varsa yardimci olabilir mi
Rmys1206 Deletedmom_3 bende de oluyor bebek toplanıyor sanıyordum ama yalancı sancıymış 22. Haftadan sonra rahim kendini doğuma hazırlamaya başlıyormuş
Hmsregmze Deletedmom_3 benim de 24 den beri var o toplanma. Düzensizdi normal demıstı doktorum. 32 de 10 dakıka da bir olmaya basladı nstye girdim 70-100 sancım cıktı hıc agrı hıssetmememe ragmen. Yani düzenli olması sıkıntı doktorunuza danısın prosgesteron magnezyum fılan verecektır kullanmıyorsanız
Deletedmom_3 Mom9272 ama sancım olmuyor agrimda olmuyor haftaya kadar beklesem herhangi bi sıkıntı olur mu acaba
Zynpth Bende 32 +1 im bendede oluyor bazen biri şisiyo bazen diğeri ne olduğunu bilmiyorum üstte gözüksün diye yazıyorum
Deletedmom_3 Sude_uzum01 tesekkur ederim canimm rahatladim valla korkuyorum erken dogum riskimiz var cunku
Zynpth Deletedmom_3 ne demek inşallah görürsün rahat ol bu arada bu olay bende 16 dan beri var ayakta çok durur iş yaparsam daha sık oluyor bunlar aklında bulunsun
Sude_uzum01 Deletedmom_3 rica ederim kuzum Allahım zamanında sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻♥️😊
Deletedmom_3 Zynpth guzel tespit valla bende ayaklardan cok cekiyorum benim artik dinlemeye gecmem gerekiyo sanirim 😊
Deletedmom_3 Hmsregmze canim duzenli degil ama günlük oluyo magnezyum kullanıyorum ama prosgesteron kullanmıyorum haftaya pazartesi randevum var ozamana kadar beklesem bi sıkıntı olur mu acaba
Hmsregmze Deletedmom_3 bilemiyorum canım doktorum bana düzenli olmadıgı sürece problem yok dedi. Ki bende de düzensiz günde 8-9 kere oldugu da oldu. Ilık duş al soda iç iyi geliyor kafaya takma bak nasıl rahatlıcaksın. Düşündükçe daha da artıyor cunku
Deletedmom_3 Hmsregmze haklisin canim sanirim ayakta kalip yoruldukca daha fazla oluyo sanırım. Inşallah sagliklica kucagimiza alirizda gerisi hic onemli degil
Merve6475 Deletedmom_3 33+6olduk ikizlerimle bendede oluyo canım doktor ağrın olmadıgı sürece normal dedi canın ağrım da olmadı zaten bide ağrıyla beraber atıyorum hareket ettiğin zamandada gecmezse toplanmalar o sıkıntıymıs ben mesela ayaga kalkardım o an düzelirdi