Mineberna Kızlar merhaba 2 gün önce annesi tarafından terk edilmiş 4 tane yavru kedi buldum aç oldukları ve çok bağırdıkları için kıyamadım eve getirdim ama herkes parazit vardır bebeğin ölür dedi korktum bilgisi olan varmı bu konuda
Hazalperi Mineberna birşey olmaz canım ağzına yaklaştırma ellerini temiz tut ilgilendikten sonra aşılarını yaptırabilirsen yaptır
yigitalpinannesi40 Mineberna Veteriner de parazit için hap ve damla var onları evde kullanabilirsiniz ama en çok dikkat etmeniz gereken şey eğer kediler sizin ile birlikte kalmaya devam edecek ise dışkıları ile temasta bulunmayın eşiniz yada başka birisi temizlesin tuvaletini tüm bu önlemleri aldığınız zaman hiç bir problem olmaz aksine hayvanlarla yaşayan insanların daha az stresli oldukları kanıtlanmış 😊
samantha Mineberna toksopkazma riski ve ciğerde kist riski hayvan olsunolmasın var zaten.Ama hayvan besliyorsanız iç ve dış parazit aşısı ile bu riskleri ortadan kaldırırsınız.Veterinerlerde zaten 4 yavruyu sahiplendiğinizi öğrenirse indirim yapar.
MinnakLiva Mineberna Ağzının içini kontrol edin kokuyor mu yaralar var mı, anlaşılır iltihap yada parazit olduğu ve dışkılarından da anlarsın. Ama bence bir veterinere gösterin aşılarını yapsınlar 🥰🥰