Ben de artık büyümeye başladım 16. Haftaya ilerliyorum. Tavsiyeleriniz çok önemli ne yapalım da çatlamayalım :)
Güzel anneler, çatlakları önlemek için neler yapıyorsunuz
Bende bekleyim burda☺️
Sweetie ama kimse yazmıyor…
nazeninhanim bol sıvı tüketin ve karın bölgenizi nemlendirin ☺️ ama bazen ne yapsan da çatlar 😵🎈🤪
nazeninhanim 35 haftadayim unimom kullaniyorum gayet memnunum suanda
Lierac jel aldım onu sürüyorum 5.aydan beri
Kantoron yağı sürüyorum her duş sonrası 🥰
Zeytin yağı sürüyorum çok rahatlattı 6.aydayız şuana kadar çatlayımız olmadı çok şükür 😊
Bio oil i yağ kesinlikle öneririm ama bol nemli tutmak cok onemli evet her sekilde catlarsın diyorlar ama kaşıntısı geçer en azından 😘 şuan elimde liaric kullanıyorum
Hepsinden alıp sürücem bir gün birini bir gün birini alerji olmam inşş😂😂
Lierac ve kantaron yagını elimde karıstırıp sürüyorum Dr umun tavsiyesi ile 12 .haftada başladm vücudum cok meyilli çatlağa ergenlikte vardı ordan biliyorum. 29 haftalıgız 13 kilo aldm kocaman bir karnım var ama maşallah diyeyim çatlak yok.
Ha bu arada su su su en önemlisi su içerden de neme doymalı cilt.
nazeninhanim ben pehlivan gibi yağlanıyor 😅 bol su içiyorum.
nazeninhanim bol su, lierac, mustela, bio oil 😁 nie 3 cesit cunku hepsinin kendine gore bi yolu var; lierac en iyi dedikleri icin sürüyorum bence nemlendirmiyor etkisi cabuk geçiyor, mustela uzun sureli nemlilik sagliyor mis gibi kokuyor en sevdigim, bio oil aralarinda een cok nemlendiren harika ama kiyafete bilmemne her yere bulasiyor(ha en basta da badem yagi suruyordum tavsiye ettiler diye sagolsun tuylenme yapti biraktim)😅 yani iste duruma gore dönüşümlü kullaniyorum
Ben de ne bulursam sürüyorum bazen kantaron yağı bazen Hindistan cevizi yağı özellikle kakao yağı çatlakların oluşmasını önlüyormuş bide tabi bol su içmek gerekiyor
nazeninhanim hic bisey 😌 en pahalı kremler kullansanda çatlayacağın varsada catliyorsun. Bu tamamen cildinin yapısıyla alakalı cunku🌸
nazeninhanim dalinin badem yağlı bebek yağı var kesinlikle 30. Haftadayım bacaklarıma ve göbek bölgeme 2 günde bir sürüyorum çok iyi geldi denemelisiniz 🥰
Aygul01 korkutma beni hayatım çatlamamak için direnicem işte ne kadar krem varsa üstüme atın😂🌸
Bio oil kullanıyordum en başta ama içeriğinin temiz olmaması açısından bıraktım lierac kullanıyorum ve en doğalı badem yağı😊
nazeninhanim Canım çatlayacağın varsa çatlıyorsun olayına girmeden sen elinden geleni yap gerisi Allah’ın bileceği iş, ben 3.ayımdan beri lierac ve mustela kullanıyorum şu an 21. haftadayım çok şükür kilo almadım çatlatacak kadar ama sonuçta tedbir önemli kesinlikle en kısa zamanda başla zaten en bilinen ve tercih edilen bu markalar