Öncelikle günaydın hanımlar hepiniz aynı şey için ıgrasıyorsunuz rabbim hakkınızda hayırlısını en kısa zamanda versin inş
ben 7 yıllık evliyim 2015 yılındı bır dusugum oldu ve ondan sonra hamıle kalamadım bır daha butun testler yapıldı bana ve eşime hiç bir sorun bulunamadı bende oyle olunca bekledım bugun yarın diye eşimde sürekli herkesın cocugu olmak zorunda degıl ıstemıorm tüp bebek falan diyordu bende salmıstım umursamıyordum taki ekim 2019 a kadar 30 yasım bıtıyordu dedim napıyorum eşime ben dr gidicem dedim ve gittim iki dr da Aşılama için geç kaldığımı söyledi Dedim yapacak bir şey yok tüp bebege başlayacağız bu surecte cok sıkılntılı oldu polıp olusmus rahım ıcınde bu hıc bır sorunum yok dediğim yıllarda Doktorum buna rağmen ilk transferi yaptı böyle olup hamile kalan var diye ama tutmsdı arkasından polip ameliyatı oldum sonra ıkız transferim oldu bırı tuttu diğeri tutmsdı dedim tamam hamile kalabiliyormusum sorun polipmiş oda 7+4 e kadarmıs bı snda kanamam basladı ve oda düştü sonra tam olucam transfer bu pandemi dedim olanda hayır vardır dedim dogal yolla hamile kalırım oda olmadı simdi 1 hazıranda 3. Ikız transferim oldu simdi yine beklemedeyim inş hayırlısı neyse o olur 😊