Belmaaa Fatma93 çikolata hiç yemiyorum sadece nst ye giderken yiyorum. Bazen sağlıklı yiyecek bir şey bulamayınca bi tane kek yiyorum. Tatlı hamurişi yapmıyorum ki yemeyeyim diye
Aysenozturk007 123abc beni bi gör hamilelikten önce ağzıma çikolata süremezdim yemin ederim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ İlk 3 ay turşu yemekten içim dışıma cıkmıştı. Ne olduysa 3. Aydan sonra oldu 😂😂😂 çikolata baklava delisi oldum 😄😄😄
Merph Fatma93 aynen öle su içince yarıyor bana mesela hamile olmadan önce hiç ekmek yemiyordum hamilelikle birlikte tekrar yemeğe başladım doymuyorum çünkü ama o bana bence kilo aldırdı şimdi kestim yine 😂
[silindi] Fatma93 valla ben 4.ayımda dadandım tatlıya acayip abarttım günde iki üç ve süreklide tatlı şeyler yiyodum bende çıkmadı şeker ama hala daha yerim kendimi tutamam gece utanıp yediğimi biliyorun hamile kalmadan önce hiç aram yoktu 37+3 oldum yerim hala deli gibi 😂
Angelsmom Belki 1 seneye yakın olmuştur çikolata yemiyorum. Yediğim zaman da karam yerim o da ancak yarısını..tatlı sevmediğim için hiç canım da çekmiyor. Zaten sevmezdim tatlı hamilelikle birlikte iyice tiksindim. 😊
Pankek Fatma93 Ben meyve yiyorum genelde. Gebelik şekeri riskim olabilir. Çikolata hamilelikte illa yenecek diye bir şey yok ama meyve mutlaka tüketilmeli. Tatlı haftada 1-2 defa yiyorum, çikolata çok nadir, zaten mideme dokunuyor artık, mide yanması tavan