Hoşgeldin canıma can katanım.
Hoşgeldin ömrümün baharı.
Bir salı sabahı başladı senin hikayen; korkular ,telaşlar ,bilinmezlikler, sevinçler ,mutluluklar…
28.04.2020
Hoşgeldin BERİL SERRA’M 🌸
Aslında 1 güncük daha bekleyebilseymişsin eğer , anne ve babanın evlilik yıldönümünde doğabilirmişsin. Sanırım Özgürlükçü bir ruhla kendine ait bir gün olmasını istedin 😝.
Zorlu bir süreç anneni bekliyordu. Tüm korkuları senin içindi. Önce sabah 9.20 gibi suni sancı dedikleri şeyi verdiler annene. İlk etapta çok rahat yatarak karşıladım aaa böylesiymiymiş diyorum hahahaha 🤭😅tabi ilerlerdikçe zaman sancılar kuvvetlendi. Sürekli bir açılma kontrolü derken 3cm den 10 cm a kadar ilerleyen bir serüven, ama nasıl doğum Sandalyesi mi dersin yoksa doğum minderi , pilates topu mu dersin sguat mı yok yok anlayacağın . Tabi senin için değer dedik ve 16.00 da falan suyumuzu da patlattılar taa daaa bi de ne olsun sen hala yukarlarda takılıyormuşsun 🥴. Tabi annecik çok yoruldu ve artık söylenmelere başladı sonra bir sürpriz daha içerde kakanı yapmışsın🤨sabırsızsın diye boşa demiyorum ☺️👧🏻Kalp ritimlerinin yavaşladığını söyleyip bir anda sezeryana götürdüler beni . Ben yeter diye inlerken. Ve sen minik mucizem sen geldin 28.04.2020 16.40 da . HOŞGELDİN sevgilim . Çektiğim tüm acılara değdi . 🙏🌸