Zmelike Merhaba arkadaşlar sizdede yürürken ayağa kalkarken veya yatakda sağa sola dönerken alt tarafta agrı oluyormu 😶18.haftadayım doktor normal diyor ama yinede tedirginim ya
Ahsend49 Zmelike 15 haftadayım bendede sağa sola dönerken sanki göbeğim çok çok büyükmüş gibi zorlanıyorum aprı oluyor normaldir bencede yeni yeni alışıyoruz
Nur-ten Zmelike 15. Haftadan beri çekiyorum o çatı ağrısını ilk zamanlarda biraz hafiflemişti şimdi 31. Hafta bitmek üzere daha da arttı koltuğa oturduğumda ayağımı uzatmak için kaldıramıyorum acıdan o derece 😐fazla ayakta kalmamak merdiven inip çıkmamak gerekiyormus ne kadar yapabilirsek artk🤷🏻♀️
Zmelike İlk gebeliğimde hiç böle bişe yoktu baya ağryor yürurken otrnca hiçbişe yok zate doktr hep yat dedi ama lavaboya gtmek bile canımi baya yakiyor☹️
mrvky34 Ah canim ahh. Kizimda 21. Haftada oglumda 23. Haftada baslayan yurutmeyen hareket kisitlayan vajina cati agrim var. 30. Haftadayim. Simdide ayak parmaklarim agriyor topugumla. Inanilmaz zorlaniyorum. Saglik olsun
Zmelike Ay herkezde var demekki ☹️allah yardmcmiz olsun ozamn nbalm çekicez bebeklerimiz için herşey değer🥰