Rabia95 Kızlar internete baktım da çok net bişey bulamadım, nasıl anlarız düştüğünü? Bide doktora verdiğimiz kan testlerinde o da oluyor mu içinde?
Oykukilinc Rabia95 kan testinde glikoza bakıyorlar diye biliyorum,benim sekerim düştüğünde gözüm kararıyor ellerim titriyor ve önüme ne gelirse yiyorum yesem de hemen kendime gelemiyorum 10dk da ancak
DilekNesil Rabia95 kayinvalidem seker hastasi onda terlemeyle birlikte aşırı halsizlik oluyor öyle anliyor. Ve şekeri duzelse de saatlerce kendine gelemiyor 😥 Seker hastaligi olmayanlarda ayni olmaz diye dusunuyorum.
Ceydaackgz Rabia95 bence en güzeli eczaneden şeker ölçme aleti al. Ben öyle yaptım. Bir gariplik olduğunda ve her sabah aç tok ölçüyorum kendim. Çok maliyetli bişey de değil ben 35₺ ye aldım. İşimi de görüyor.
brnr09 Rabia95 canım bir anda ellerin ayakların boşalıyor gibi oluyor sanki tüm vücudun uyuşuyor ve titreme geliyor. Sıcak basıyor terleme geliyor bi anda. Ben böyle olduğum durumlarda ölçtüğümde 60civarı çıkıyor şekerim kesme şeker atıyorum ağzıma geçiyor 15-20 dkya
Rabia95 Oykukilinc benim çok başım ağrıyor ve tatlı yeme isteğim var sürekli, gözümde bulanık görüyor arada acaba dedim şeker mi ? Bayramdan sonra gidicem de ne olduğunu anlayamıyorum 🥺
DilekNesil Rabia95 Tesekkurler 🤲🏻 yazdıklarım düşünce oluyor. Yükselince ağzı kuruyor. Gözlerinde yanma oluyor
Rabia95 brnr09 bunlar bende de oluyor ama ben tansiyonum düşüyor sanıyordum şekerim mi düşüyormuş , en iyisi alet almak o zaman anlayabilmek için
esrams Rabia95 merhaba öncelikle geçmiş olsun. Şeker düştüğünde ellerde ve vücutta titreme terleme halsizlik el kol kaldıramasa baygınlık hissi baş dönmesi gibi belirttiler olur. Şeker aleti edinirseniz ölçüp ona göre müdahale edebilirsiniz.Bu siteden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz https://www.diyabet.com/diyabet-hakkinda/diyabet-nedir/hipoglisemi-nedir.html