poyrazsmom_ leyer gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli kucağınızada almak nasip olsun inşallah ne güzel bi duygu☺️
DilekNesil leyer oo masallah baya belirgin bir çizgi 😌 insallah saglikli guzel bi hamilelik gecirip, saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz 😌 Doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Ben geciktigim icin sıkıntı yaşadım, artik herkesi uyarıyorum ❣
leyer DilekNesil sağol canım gitmez olur muyum yasak biter bitmez bir kürtajım var Allah isteyen herkese nasip etsin😘
Damlaibo leyer yaa bi tatlı hamiş daha eklendi aramıza 🤗 hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah kuzum 🤗
leyer 4114eb teşekkür ederim amin inşallah canım ❤️🤲🏻Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde 🤲🏻❤️
Yesim1995 leyer hayırlı olsun inşallah . bende perşembe günü gördüm aynı çizgileri🙈 kanda 740 çıktı sende bi kana baktır. Belki aynıyızdır.19 nisan son reglım . Hadi hayırlısı 🧚♀️🧡
leyer Yesim1995 teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻benim sat 27 nisan canım.