Sinemin Bugün ağdaya gittim ve 30. Haftadayım Kızlar eve geldikten sonra özel bölgenin yanaklarında iki tane şişlik var kıl dönmesi gibi ama değil sizce önemli midir
Songul_grn Sinemin genital siğil diyerek bak netten sivilce gibi de olabiliyor et beni gibi de ben yaşadım şuanda da tekrarladı çok bulaşık bir şey inşallah siğil değildir
Ezgikurt Sinemin canim ben kuaforluk yaptim ozel bolgeye agdada hem yapiuodum hem yaptiriyodum bole sikinca bisey cikmiyo kabarcik gibi olur ama yag bezesi gibi bisey oluyo korkulacak bisey degil zaten yeniden kil uzayana kadar geciyo😊
Sinemin musti28 yok kuzum kıl dönmesi değil baktım ona ama anlayamadım ne olduğunu 😏 siğil falan olabilir mi acaba aynayı koydum oturdum önüne ama kıl dönmesi değil
musti28 Sinemin benim de olmuştu bi ara çok korktum ama aşağı kısımdaydı biraz nohut büyüklüğünde utana sıkıla doktora gittim kendi ürettiği sıvı birikmiş dedi sonra bir iki güne kendiliğinden kayboldu inşallah sizinkide önemli birşey değildir
Fayenur Bende özel bölge temizliğimi yaparken fark ettim beyaz uzun gibi bir şey rahmimin içinde çekmeye çalıştim ama gelmedi doktora söyledim akıntı dedi ama akıntı degil bu ne olabilir bilginiz varmı
Aysegul_zengin_41 Oy bende 32. Haftamdayım ve bugün ağdaya gittim amaaa aklı olan lazer e gider 😁 öldüm geberdim kendimi sıkmaktan doğumdan sonra ilk işim lazer e gitmek olucak 😌😁
Sinemin Aysegul_zengin_41 sorma ya bende aynı şekildeydim bide tüm vucüt gittim 🤦🏻♀️ Ağda bitene kadar bende bittim sürekli oynamayan kızım ağda yaptırırken sürekli vurdu 😂