Nmeric Güzel anneler merhaba. Ben tek yumurta ikizlerine 18+3 günlük hamileyim. Yavaştan ufak tefek araştırmalara ve alışverişlere başlamak istiyorum. Ama çok kararsız kaldığım konular var. Mesela anne yanı beşiğini nasıl almam gerekiyor? 2 beşik alırsam odamızı çok daraltacak. Tek beşik yeterli olur mu? Yumoşlarıma oda yapacağım ama montessori takım alacağım onun içinde biraz büyümeleri gerekecek.. siz bu konuda nasıl seçimler yaptınız? Birde bebek arabası sorunsalı.. ikisi yanyana olsun istemiyorum çok geniş durduğu için kapı giriş çıkış sorun oluyor diye duydum. Önlü arkalı olanlarda da çok beğendiklerim aşırı pahalı diğer modelleri görmediğim için güvenemiyorum. Haydi buyrun fikirlerimizi paylaşalım ikiz anneleri 🤗🥰🧿
Mehriban94 Nmeric şimdilik tek yatak aldim anne yani için ikisini bir yatirmayi düşünüyorum ve kundakliycam ⅘ aya kadar sonra ikincide aynisi alip ayri ayri yatirmayi düşünüyorum
Sidelya Nmeric tek beşik 3 ay kadar kullanabilirsiniz sonra dönmeye başlıyolar büyüyolar mümkün olmuyo malesef. Bebek arabası yanyaba kullanıyorum chicco echo twin çok memnunu. Kapılarda sorun yaşamıyorum önlü arkalı olanlarda öndeki bebek tam yatamıyo ve yenidoğanken özellikle tam yatarmak zorundasınız ve öndeki bebeği net görememek onun beni görememesi beni gererdi. 9.5 aylık ikizlerim yanyana birbirleriyle uğraşıyolar gülüyolar ve birbirlerini görüp korkmuyolar. Bunları da düşünün derim ☺️
reyhan41 Canim bende 32+6 dayim ben yavas yavas tamamladim cok şükür esyalarimizi. Anne yani beşik olarak aldim ama en büyüğünü bi sure ikisini burda yatiracagim buyuynce aynisindan alip 6,7 yaşlarna kadar yatabilrlermis onda yatrmayi dusunyorum 😊
Nmeric reyhan41 sanırım bende öyle alacağım. Acaba kaç aya kadar yan yana yatabilirler ki? Bebek arabası aldınız mı?
YagmrK 31 haftalık hamileyim bende İki ayrı beşik aldım ama tek beşiği odama koyup ikisini bir yatırmayı düşünüyorum ne zamana kadar sığamazlarsa o zaman odaya almayı düşünüyorum aldığım beşik şu 60*120 boyutu https://imgyukle.com/i/yyAzNt
Nmeric YagmrK evet bende bu modelleri çok beğeniyorum. Kısmetse bundan alacağım. Kaçıncı aya kadar yan yana yatarlar acaba? Siz bebek arabası baktınız mı hiç?
reyhan41 Nmeric Canim sana soyle soyliyim beşik 70×130 cm aldim hatta daha büyük varmi dye cok arastrdim tahteravalli anne yani olarak ama yoktu ne yazikki 😁 Ya rahat 7,8 aya kadar yatarlar dye düşünüyorum ama tabi hareketleri belli edicek smdi ne desem bos
reyhan41 Nmeric Bebek arabasi almadim ama bebek pusetleri var kendi arabamiz oldgu icin suan gerek duymadim aslinda ne yalan soyliyim almak da istemyorum çünkü her yere kendi arabamizla gidiyoeuz ve ikiz arabalar zor oluyor sürmesi alirsam da ileride düşünücem onu
YagmrK Nmeric bi baş bi tarafa bi baş bi tarafa düşünüyorum sığarlar inşallah 😊 En azından 6-7 ay yatsalar beraber iyi olacak sonra mecbur odaya almak zorundayım malum evler küçük 2 beşik hayatta sığmaz. Bebek arabasını aldık canım travel sistem önlü arkalı olanlardan aldım ben Yanyana geniş oluyor diye https://imgyukle.com/i/yCPDoQ port bebe koltuğu da var ayrıca instagramdan bi siteden almıştım ama bi arkadasım da var oda ikiz hamile oda şundan alacakmış https://imgyukle.com/i/yCPALU
Nmeric reyhan41 hayırlısı bakalım yaşayıp görücez 🤷🏼♀️ Çok hareketli olmazlar inşallah 😅 beşiği internetten mi nereden aldınız?
Nmeric YagmrK senin aldığın arabaya bayıldım 😻 güzel günlerde kullansınlar inşallah. Hafif mi kullanılabilirliği nasıl? Hangi siteden hangi marka bende bundan alabilirim çok beğendim 🧿🤗
reyhan41 Nmeric Insallah canim ilkten kizim miskindi erkek hareketliydi sonra tam tersi oldular sonuc olarak da 33.haftamdayim artk hareketleri eşit diyebilirim 😊🙈 Evet canim indirimdeydi ve uyku seti yatağı besik yan korumali yastklari falan netteki sekilde uygun fiyata aldim hepsiburada.comdan cok ta memnun kaldim
YagmrK Nmeric instagram da Moroğlu bebeden aldım canım İstanbul’da bi bebek mağazası 2650 tl almıştım kapıda ödeme yaptım.. İstanbul’da oturuyorsanız gidip bakabilirsin hafif şuan ama bebekler gelince nasıl olur bilmiyorum 😊
Nmeric reyhan41 güzel sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah 🤲🏻 Ay maşallah biri kız biri erkek 🧿 sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla 🥰
Nmeric YagmrK ben afyonda oturuyorum malesef şu an gidip bakma imkanım yok 😢 şu günleri bir atlatalımda alışveriş için istanbula gitmeyi planlıyoruz. Eğer gidersek yakından incelerim gidemezsekte bende sipariş veririm netten napalım 🤷🏼♀️ Görünüşü ve fiyatı çok iyi ama 🥳
reyhan41 Nmeric Amin kuzum insallah birde sana ana dizi beşikleri öneririm benim cok hosuma giderek aldim onu da hepsiburada.comdan daha gelmedilee ama cok kullanisli oldugunu düşünüyorum. Seninkileein cinsiyetleri belli mi kuzum. Amin cümlemiz inşaallah 😊
YagmrK Nmeric evet bu tarz arabalar çok pahalı zaten en fazla 3 yıl kullanılır belki daha az fazla paraya gerek yok bence.. bu attığım türk malıymış ondan hesaplı bende görmeden aldım ama bi sıkıntı görmedim 😊 Bu arada bende Konyalıyım yakınız hemşehri sayılırız
Nmeric reyhan41 aaa o neymiş hemen bakıyorum 😻 benimki biri kesin kız dedi diğeri göstermedi. Fakat tek yumurta benimkiler bir mucize olmazsa ikiside kız inşallah 🤲🏻 Ama yine de ayrıntılıyı bekliyorum sonradan bir sürpriz olmasın diye 😂
Nmeric YagmrK ayy kazasızca alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🤲🏻 Cinsiyetleri belli oldu mu senin bıcırıkların 🤗 ben bu arabayı çok tuttum bence şık ve kullanışlı duruyor 👏🏻
reyhan41 https://www.hepsiburada.com/bebeloy-anakucagi-besik-ana-kucagi-anadizi-p-HBV00000GJIDH?magaza=ceybebek kuzum bundan iki tane aldim diger odalarda islerim oldukca yanimda gorurebilrim ve bi yere giderken cok iyi oluyormus. Aslinda otekileede guzeldi ama bu daha kullanisli geldi bana😊
Nmeric reyhan41 fiyatı çok uygun ve bir yaşına kadar kullanılıyormuş. Mantıklı aslında ananeye babanneye giderken de taşınabilir hem ☺️